Milorad Čavić Novu godinu dočekao uz Cecu!

Kategorija [ Muzika, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Milorad Čavić Novu godinu dočekao uz Cecu!Najbolji srpski plivač Milorad Čavić u novu godinu ušao je na Sajmu, u društvu svojih prijatelja i folk zvezde Cece Ražnatović!

Sa njim se nije pojavila odbojkašica

Ivana Đerisilo, čime su podgrejane gradske priče da par već neko vreme nije više u ljubavi! Da li je Čavić u novogodišnjoj noći poželeo novu ljubav ili povratak stare ostalo je nepoznato, ali ukoliko se opredelio za ovo prvo, izbor mu je te noći bio poveći. Naime, prestoničke lepotice trudile su se da budu u blizini slavnog plivača, a nemali je bio i broj onih koje su ga zamolile za zajedničko fotografisanje. Vidno raspoloženi Čavić veselio se uz Cecine hitove, a čašu s viskijem nije ispuštao čitave večeri pa je pred zoru bio već prilično „zagrejan“ dobrom kapljicom.

Podsećanja radi, prijateljstvo između Ražnatovićeve i Čavića datira od trenutka kada su se zajedno pojavili kao specijalni gosti na „Farmi“. Od tada su dobri prijatelji pa je Milorad sa oduševljenjem prihvatio Cecin poziv da uz njenu muziku dočeka novu 2010. godinu.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milorad Čavić ima novu devojku!

Ivana Đerisilo i Milorad Čavić ponovo zajedno!

Milorad Čavić i Ivana Đerisilo nisu više u vezi


Jedan komentar na “Milorad Čavić Novu godinu dočekao uz Cecu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump