Mladen Radulović: Seki želim sve najbolje

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mladen Radulović: Seki želim sve najboljeManeken Mladen Radulović, javnosti poznat kao bivši verenik Seke Aleksić, posle raskida veridbe odselio se iz Srbije i otvorio svoj klub u Tajlandu.

Za magazin „Stori“

pričao je o svom novom životu u toj dalekoj zemlji, ali i o bivšoj velikoj ljubavi, s kojom nije više ni u kontaktu.

– U poslednje vreme nismo ni u kontaktu. Nisam više u Srbiji pa ne znam ni šta se dešava ni s kim je Seka sada u vezi – rekao je Mladen, a na pitanje šta misli o njenom venčanju u Egiptu, tačnije Šarm el Šeiku, odgovorio je:

– Egipat i Šarm el Šeik su odličan izbor za venčanje. Seka i ja smo u više navrata bili tamo i nezaboravno se proveli. Čestitam i od srca joj želim sve najbolje! Ako me pozove kao gosta, čestitaću joj i lično.

Kaže da ne žali zbog toga što će u kući u kojoj su planirali zajedno da žive da stanuje Seka s drugim.

– Ta kuća je ostvarenje njenih snova i drago mi je što sam pomogao i učestvovao u njenoj izgradnji. Verujem da je veoma srećna jer znam koliko je to želela i siguran sam da taj objekat sada izgleda prelepo. Kad bolje razmislim, mislim da bi bilo najbolje da svo troje živimo u istoj kući. (smeh)

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adriana: Željku i Jovani želim sve najbolje

Mladen Radulović postaje tata!

Mladen: Želim da imam petoro dece s Anabelom!


Jedan komentar na “Mladen Radulović: Seki želim sve najbolje”

  • milica
    22 juna, 2010, 21:55

    seko ekstra ti je pesma aspirin Heart Heart Clap Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump