Muškarac koji je trudan i treba da se porodi!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Muškarac koji je trudan i treba da se porodi!Skot Mur iz Kalifornije na prvi pogled je sasvim prosečan muškarac.

A ustvari, ovaj 30-godišnjak je drugi muškarac koji je ostao u drugom stanju i sledećeg

meseca će roditi sina.

Mur živi u bračnoj zajednici sa svojim partnerom Tomasom koji je takođe promenio pol, i dva sina Grega (12) i Logana (10), koja je rodila Tomasova bivša devojka. Transeksualni par fotografisao se za jedan američki časopis, kom su ispričali svoju životnu priču i poverili da jedva čekaju dolazak prinove.

Muškarac koji je trudan i treba da se porodi!

Skot je ispričao da je rođen kao Džesika, ali je sa 11 godina shvatio da se nalazi u pogrešnom telu. Sa 16 je počeo da uzima muške hormone, a kasnije se podvrgnuo operaciji uklanjanja grudi. Za razliku od Tomasa, koji se rodio kao Lora i prošao kroz isti proces, Skot se nije odlučio na operaciju ugradnje penisa, a zadržao je i reproduktivne organe.

„Znamo da će nas neki ljudi kritikovati, ali mi smo srećni i nije nas sramota. Želimo da dokažemo svetu da transseksualne porodice mogu da budu zdrave i srećne,“ rekao je Skot i dodao da se ne brine kako će okolina prihvatiti njihovog sina jer se na sve strane suočavaju da neodobravanjem, pa je tako njemu bilo jako teško da pronađe lekara i babicu, jer su svi odbili da prate njegovu trudnoću.

Tomas Bejti iz Oregona pre dve godine rodio je devojčicu i tako postao prva žena koja je promenila pol i na svet donela dete.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ćerka pevačice Šer konačno postala muškarac

Viktorija Bekam: Moj muž je najlepši muškarac na svetu!

Tanja planira da se porodi u Australiji


3 komentara na “Muškarac koji je trudan i treba da se porodi!”

 • Anonimni korisnik
  29 januara, 2010, 12:14

  povraticu! Yawn Yawn Yawn

 • Anonimni
  31 januara, 2010, 19:02

  odvratno

 • marija
  2 februara, 2010, 23:22

  Laugh No ludog li sveta!ccccccc

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump