Potpuno drugačiji Električni orgazam

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Potpuno drugačiji Električni orgazamRok bend Električni orgazam slavi trideset godina postojanja izdavanjem novog albuma.

Srđan Gojković Gile i njegova grupa slave 30. rođendan i tim povodom na proleće

izdaju novi album, koji će prema frontmenovim rečima biti potpuno drugačiji od svih prethodnih.

„Ovaj album smo počeli da radimo 2006. godine i mislim da će se on razlikovati od svih prethodnih. Neće to biti drastična promena u smislu da ćemo mi sada da krenemo da sviramo techno, ali ono što je najbitnije jeste što se Ljuba Đukić klavijaturista i drugi pevač benda vratio 2004. i ovo je prvi studijski album sa njim od njegovog povratka“, rekao je Gile u intervjuu listu „Danas“.

„Sada se spojila ta prva faza i Ljubine klavijature koje su ranije bile boja benda i Bananina gitara (Branislav Petrović) i dobili smo tu treću stvar koja će se videti na albumu. Mi smo svesno doneli odluku da na ovom albumu svi radimo kao autori, prethodni su rađeni tako što sam uglavnom ja bio autor. Ovog puta nisam donosio gotove pesme, već smo se nalazili praznih džepova i iz džem sešna su nastajale pesme“.

Novi, drugačiji album benda „Harmonajzer“, izlazi na proleće.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maraja Keri snima novi album

Krajem oktobra novi album Željka Joksimovića!

Džej napisao jednu pesmu za Cecu!


Nema komentara na “Potpuno drugačiji Električni orgazam”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump