Prestanite da tražite gospodina Pravog!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Prestanite da tražite gospodina Pravog!Nova knjiga američke spisateljice Lori Gotlib upozorava neudate žene koji su u tridesetim da treba da odustanu od potrage za Gospodinom Pravim.

I udaju se za onog ko

im koliko- toliko odgovara. Gotlibova je autorka dela ’Marry Him: the Case for Setting for Mr Good Enough’, koje je izazvalo dosta kontraverzi, jer upozorava tridesetogodišnjakinje koje traže idealnog muža da će sigurno ostati same.

Spisateljica krivi romantične knjige, filmove i televiziju koji obmanjuju žene da je onaj pravi tamo negde, i tvrdi da je idealan muškarac samo mit. Gotlibova, koja je 40-godišnja samohrana majka tvrdi kako bi joj bilo bolje da se skrasila sa jednim od ’savršeno prihvatljivih muškaraca’ koje je odbijala dok je tražila savršenog muškarca.

Ona smatra kako žene najčešće idealizuju brak, ali kada bi ga realnije shvatile drugačije bi postupale. Autorka tvrdi kako je udaja za Dovoljno Dobrog potpuno prihvatljiva, naročito ako tražimo pouzdanog životnog saputnika. Takođe, sigurna je da su 40-godišnjakinje koje su neudate – nesrećne.

’Naravno, ako upitate bilo koju četrdesetogodišnjakinju za čime najviše čezne, vrlo je verovatno da odgovor neće biti bolja karijera, uži struk ili veći stan. U većini slučajeva će priznati da žele supruga i dete’ poručuje Lori Gotlib.

Morin Voler, autorka knjige ’The English Marriage: Tales of Love, Money and Adultery’, tvrdi kako su navodi Lori Gotlib apsurdni. ‘Ja sam Gospodina Pravog srela tek u četrdesetim, i definitivno je bilo vredno čekanja’ kaže Volerova.

Inspiracija za svoju knjigu Lori Gotlib je našla u članku koji je objavila 2008. u ’Atlantic magazinu’, a bio je tolika senzacija da je odmah izazvao pažnju Opre Vinfri. Prava na knjigu otkupila je producentska kuća Tobija Megvajera.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Suzan Bojl traži čoveka svojih snova

Kako da vaše dete zavoli školu? Naučite ga!

One vole tračarenje, možda više od sexa?!


Jedan komentar na “Prestanite da tražite gospodina Pravog!”

  • Milana
    3 februara, 2010, 16:40

    Mislim da je to potpuno ok,i slazzem se sa tim Kiss

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump