Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana se opet razgolitila i to za časopis "W"Samo nekoliko nedelja nakon što je izjavila kako bi „svaka žena trebalo da ima slike gole sebe“, Rijana se ponovno skinula.

Ovoga puta pevačica sa Barbadosa

polugola je pozirala za naredno izdanje časopisa „W“. Poslednjih meseci muzička zvezda je u časopisima više bila zbog svoje nagle potrebe za obanaživanjem u editorijalima nego zbog muzike koju izvodi. U intervjuu za časopis „W“ Rijana je pričala o tome koliko je teško prolazila kroz kriznu 2009. godinu, da je snimanje posljednjeg albuma „Rated R“ doživela kao terapeutsko iskustvo, jer je većina pesama inspirirana njenim burnim raskidom sa Krisom Braunom koji ju je brutalno pretukao pre godinu dana.

Rijana se opet razgolitila i to za časopis "W"

„Kada sam radila na albumu, svakog dana sam bila drugačijeg raspoloženja. Nekad sam bila loše volje, nekad na ivici živaca, pa svaka pesma donosi drugačiju priču. Postojale su numere koje sam odgađala da snimim jer su mi preteško padale“, ispričala je pevačica. „Kada nas je nazvala izdavačka kuća i rekla da imamo dvanaest sati da izbacimo album, jednostavno sam bila prisiljena da to napravim. Popila sam čašu crvenog vina, ugasila svetla, uživela se u ozračje i počela da pevam“, dodala je Rijana koja je nedavno izjavila kako je privlači gluma, ali to je još na čekanju.

Rijana se opet razgolitila i to za časopis "W"

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana se polugola slikala za naslovnicu „GQ“

Rijana našla novog dečka!

„Vog“: Rijana proglašena za ženu godine


Nema komentara na “Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump