Romana: Fotos mi pomaže malo /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Romana: Fotos mi pomaže malo /intervju/O Romani Panić zna se gotovo sve.

Od toga da važi za pevačicu sa sjajnim vokalom do toga da joj je dečko Fotos Pitađis jedan od najbogatijih kiparskih biznismena.

I mada se u nekoliko navrata činilo da je romansi između pevačice i advokata zauvek došao kraj, njihove emocije su tokom četiri godine savladavale razne prepreke i svaki put iznova vaskrsavale. Fatalnu privlačnost zamenila je ljubavna priča dostojna scenarija najromantičnijeg filma zasoljenog skandalima koji su u jednom trenutku pretili da pređu granicu dobrog ukusa. A onda su oboje povukli ručnu i počeli da uživaju jedno u drugome. Uporedo sa turbulencijama u privatnom životu poznata pevačica mnogo ulaže i u svoju karijeru. O Romani se poslednjih nedelja mnogo pisalo, a sve povodom još uvek zvanično ne potvrđenog učešća u „VIP Velikom bratu“.

Spremaš li se za useljenje u Kuću na Košutnjaku?

Primetila sam da je to prošle nedelje bila goruća tema. Ko ulazi, za koliko novca, pod kojim uslovima… Zaista ne znam šta bih ti rekla povodom toga. Istina je da su me zvali, međutim, još ništa nije dogovoreno. Videćemo.

Nemaš problem s tim da te nekoliko miliona gledalaca vidi bez šminke, kako jedeš, spavaš?

Koliko sam opterećena time najbolje govori podatak da mi ništa od navedenog nije palo na pamet. Štaviše, ljudi mi često govore da mnogo bolje izgledam bez šminke. Ipak, kamera ume da bude nemilosrdna. Sad, ne znam kakva je ovima iz „Imoušna“ rasveta (smeh)… Primetila sam da noću svi izgledaju kao vanzemaljci.

Šta generalno misliš o rijalitijima?

Oduvek sam se vrlo otvoreno protivila toj vrsti javnog eksponiranja. Rijalitiji su samo jedno u nizu zala koja su nam došla sa zapada i kao takvi kompletno su uništili sve one vrednosti koje su se poštovale kada sam ja, recimo, bila na početku karijere. Ne znam koliko je sve to dobro za javne ličnosti… Tačno je da bez rizika nema ni dobiti, ali ne znam da li sam spremna baš toliko da idem.

Da li bi se pre okušala u „Velikom bratu“ ili u „Farmi“?

„Farma“ – ne, nikako! Još mi je nepojmljivo kako su Topalko, Viktorija, Cakana u onakvim uslovima izdržali puna tri meseca. Ma koliko se trudila, ne mogu sebe da zamislim bez osnovnih uslova za život. Šta treba, da budem primorana da ne održavam ličnu higijenu?! Ma, ne dolazi u obzir! Ne želim da budem pogrešno shvaćena, ali neko sam ko mora da ima redovnu i kvalitetnu ishranu, ko mora da se kupa…

Novi singl ti potpisuju momci iz Ateljea „Trag“, koji, kako čujem, nisu nimalo jeftini.

Od svoje prve pesme sarađujem sa kvalitetnim, samim tim i skupim autorima, pa ne znam zašto te to sada čudi. Zar misliš da su jedan Željko Joksimović, jedna Leontina, Marina Tucaković, Ljiljana Jorgovanović jeftiniji od Marka i Nebojše? Ne, dragi, nijanse su u pitanju.

Zašto si sa Joksimovićem okončala saradnju?

Željko je prezauzet, čovek je deo velike mašinerije i ja ga razumem. Jednostavno, životi su nas odvukli na različite strane. To naravno ne znači da u budućnosti nećemo nešto raditi. Žeca je moj stari prijatelj i producent i uvek ću ga ceniti.

Znači, ništa od svađe…

Ma, kakvi! Pa, videli ste me na njegovoj promociji.

Šta misliš o Jovani Janković?

Divna devojka, ali neka to bude sve što ću reći budući da je Željko alergičan kada neko drugi komentariše njegov privatni život. Sve u svemu, nisam sumnjala u njegov izbor.

Vratimo se muzici. Dugo nisi snimila hit pesmu. Zašto?

Ne bih se složila… Pesma „Ljubi mi se“ je pravi hit za diskoteke! A ova nova, „Dragi“, možda nije na prvo slušanje, ali je veoma kvalitetna i uz dobru promociju potpisujem da će biti veliki hit.

„Veliki brat“ je kao stvoren za dobru promociju.

(smeh)… Pazi, bilo bi super kad bi u „Velikom bratu“ puštali naše spotove.

Dovoljno je što vas svako jutro bude pesmama koje izvodite.

Vidiš, na to sam zaboravila. Evo, javno poručujem producentima da, ukoliko obećaju da će svako jutro puštati moj novi singl, sigurno ulazim (smeh)…

Najavila si i svoj prvi solistički koncert u Centru „Sava“.

Da. Planirali smo da se to desi za moj rođendan, ali tada će po svoj prilici biti promocija novog albuma, a koncert u maju. Lično mislim da je davnih dana trebalo da zapevam pred beogradskom publikom i ne znam šta sam čekala do sada.

Hoćeš li uspeti da skupiš četiri hiljade ljudi?

Ne opterećujem se time. Uveliko sam osmislila kako će izgledati moj prvi koncert i, iskreno, jedva čekam da se održi. Svesna sam da je za jedan takav projekat potrebno mnogo novca i živaca, ali spremna sam da se upustim u to.

Mnoge tvoje koleginice uveliko najavljuju koncerte u „Beogradskoj areni“.

Iskreno, mislim da su se neke zaletele jer je „Arena“ veliki zalogaj, čega one po svemu sudeći nisu svesne.

Na koga misliš?

Neću nikog da imenujem, jer to nikada nisam radila. Samo se nadam da ću uspeti da posetim sve te koncerte. Svima želim da prodaju 20.000 karata. Ako mogu, naravno. Nervira me što u Beogradu ne postoji ništa između Centra „Sava“ i „Arene“. Nešto za oko 10.000 ljudi. Takav prostor bio bi idealan za mene.

Šta se dešava sa duetom sa Despinom Vandi?

Ideja za saradnju rodila se kada sam tražila da obradim jednu njenu pesmu. Upoznale smo se za Novu godinu, na njenom nastupu u prestižnom buzuki klubu u Solunu. Bila sam sa Fotosom. Videćemo, ne želim da izmalerišem. Ona je zainteresovana za naše tržište, baš kao što sam ja za grčko, budući da sam sticajem okolnosti vezana za to govorno područje.

Otkud ideja da snimiš spot u crkvi?

U početku nije bilo planirano da se crkva nađe u kadru, ali kada sam videla da se zove po mojoj krsnoj slavi, morala sam da uđem unutra i snimim par scena. Čula sam komentare da pevačice ne bi trebalo da se slikaju po bogomoljama, ali ne vidim u čemu je problem, pošto sam veliki vernik i nisam imala nikakvu zlu nameru.

Kako ti se generalno čini situacija na estradi?

Na šta konkretno misliš?

Koncentrišimo se na sukobe i svađe.

Odlični marketinški potezi.

Maločas reče da ti treba dobar marketing. Što se ne zakačiš sa nekim?

Ne, ja ću eventualno napraviti koncert za jednu osobu (smeh)…

Nerviraju li te novinski napisi: Fotos platio pesmu, Fotos platio spot?

To me izluđuje! Bar da je tačno… Uostalom, Snežana Dakić nas je nedavno posetila na Kipru, gde je snimila emisiju, i drago mi je što će gledaoci konačno imati priliku da vide kakav je naš odnos zaista. Ne snimam spotove za Fotosa, već za svoju publiku. Ne znam zašto je našim novinarima ta tema najzanimljivija. Ispada da su za moju karijeru svi zaslužniji od mene same.

Jesi li se pokajala što si toliko eksponirala vašu vezu u medijima?

Iskreno, jesam. Mojom krivicom Fotos se od samog početka naše veze provlači po tabloidima. Smatrala sam da je on osoba koja može da stoji iza mene i nisam se skrivala. Htela sam da u Srbiju uđe na velika vrata. Ne znam ni sama šta se desilo pa sam postala žrtva tabloida, koji već godinama nemaju milosti za mene i mog dečka.

Hoćeš da te podsetim?

Okej, znam na šta misliš. Našla sam opravdanje za Fotosove postupke i za to što se njemu desilo iz nekih nama znanih razloga. Volela bih da se sve konačno zaboravi.

Estradom kruži priča da ne tezgariš jer te dečko izdržava.

Znam da o meni vlada takvo mišljenje. Da hoću da me on izdržava, otišla bih na Kipar, ne bih se više bavila ovim poslom i ne bih ulagala u sebe. Logično je da čovek koji me voli poštuje to što radim. On sigurno ne želi da izbriše moje poslovne uspehe, a ja još manje. Podsetiću da sam kao devojčurak sa jednim koferom zbog posla došla u Beograd i ne znam šta bi trebalo da se desi da bih promenila životnu filozofiju i postala sponzoruša.

Ne možeš me ubediti da te nimalo finansijski ne potpomaže.

Dobro, logično je da kao muškarac koji me voli stoji iza mene i u tom smislu. Kao što i ja stojim iza njega u nekim drugim stvarima. To i jeste jedan od glavnih razloga što smo zajedno. Mi smo u jednoj specifičnoj vezi, malo komplikovanoj, ali dobroj.

Zašto je komplikovana?

A šta bi drugo moglo da opstane na dve hiljade kilometara da nije jako? To se pokazalo i na njegovom drugom primeru.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Fotos poklonio Romani letnji hit!

Romanu po drugi put ostavio Fotos

Emina Jahović: Nisam imala sreće /intervju/


Nema komentara na “Romana: Fotos mi pomaže malo /intervju/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump