Ronaldo i Megan Foks se skinuli za „Armani“

Ronaldo i Megan Foks se skinuli za "Armani"Kao naslednici Dejvida i Viktorije Bekam za novu kampanju legendarnog dizajnera Đorđa Armanija.

Odabrani su fudbalski as Kristijano Ronaldo

i najseksipilnija žena sveta Megan Foks. I dok Bekamovi navode da njihovi vlastiti modni projekti i planovi onemogućuju daljnju saradnju s Armanijem, sam kreator je medijima otkrio kako su mu trebali „mlađi i seksipilniji“ predstavnici njegovih modela donjeg rublja i farmerki.

Ronaldo i Megan Foks se skinuli za "Armani"

Na predstavljanju kampanje za sezonu proleće-leto 2010. mediji su dobili nekoliko fotografija novih Armanijevih modela, a ogromni plakati sa golišavom Megan i zvezdom fudbalskog kluba Real Madrid uskoro će preplaviti ulice svetskih metropola. Dvadesetčetvorogodišnji Ronaldo inače dnevno napravi i do tri hiljade trbušnjaka kako bi održao svoj mišićavi izgled, a u tek snimljenoj reklamnoj kampanji pokazao je pločice i isklesano telo, pa nije trebalo previše koristiti fotošop. Fotografije je snimio poznati dvojac Mert Alas i Markus Pjađot u Madridu, a pohvalu su dobili i od samog Armanija.

Ronaldo i Megan Foks se skinuli za "Armani"

„Kristijano je zgodan mladić savršenog izgleda. Za mene je on suština mladosti, spontanosti i uzbuđenja. Izabrao sam ga upravo zbog energije, uzbudljivog i seksi stava“, naglasio je Armani.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristijano Ronaldo – pevač i maneken /video/

Megan Foks: Opasno navučena na operacije

Megan Foks: Niko nije savršen bez fotošopa!


Nema komentara na “Ronaldo i Megan Foks se skinuli za „Armani“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump