Sandra Obradović dobila otkaz sa Pinka!

Kategorija [ Jet-Set, Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Sandra Obradović dobila otkaz sa Pinka!Ko god je na Pinku tražio “’leba preko pogače”, nije se mnogo najeo.

Pa je tako prošla i nekadašnja misica i učesnica rijaliti šoua “Farma”, Sandra Obradović.

Nakon što je sa imanja u Lisovićima izašla kao trećeplasirana, plavokosa lepotica je nastavila da radi kao voditeljka “Gold mjuzika”. Međutim, Sandra je zatražila duplo veći honorar za ovaj angažman, ali je dobila odgovor u vidu šut karte.

Naime, manekenka je pre odlaska na “Farmu” uradila dve emisije “Gold mjuzika”, a po povratku je poželela da svoju popularnost debelo unovči. Njena ideja nije se dopala Goranu Matiću, glavnom i odgovornom producentu emisije, pa je posle četiri emisije poslao kući.

– Imali smo dogovor, ali Sandra ga nije ispoštovala. Mogla je da traži drugačije uslove u sledećoj sezoni, ali ne u ovoj. Taj naš dogovor koji smo imali pre “Farme” ona je sad htela da promeni. Sandra više neće voditi emisiju “Gold mjuzik”, a koliki joj je bio honorar i koliki je honorar tražila, neću vam reći – rekao je Matić za Kurir.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra Obradović postaje pevačica?

Sandra Obradović priprema novu emisiju

Sandra Mitrović dobila vozačku!


3 komentara na “Sandra Obradović dobila otkaz sa Pinka!”

 • anonimus
  1 februara, 2010, 16:31

  Clap kucxka glupa umisxljena.

 • anonimus
  1 februara, 2010, 16:31

  Clap

 • sramota
  1 februara, 2010, 20:57

  sramota za pink ovi prethodni komentarisucista zavisdnost pojedinaca takvi smo mi ljudi dok nam neko treba i imamo koristi a posle kako ti bude to govori o pinku i mislim da sledeca farma zbog ovakvih stvari samo izgubiti gledanost. Frown

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump