Sekin fan ima iste tetovaže kao i ona!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Sekin fan ima iste tetovaže kao i ona!Jedan od obožavatelja Seke Aleksić, osamnaestogodišnji Enis Isai iz Skoplja, uspeo je da iskopira sve crteže koje ima i Seka!

Ovaj mlađani

Makedonac će imati vremena da odmori svoje telo sve dok se Seka ne odluči da uradi novu tetovažu, jer je ovim postojećim već ukrasio svoje telo identično kao što je to uradila i pevačica. Tako Enisovo desno rame krase zvezdice, plećke su ukrašene stihovima, a nadlanica datumom.

Jedino kod Enisa stoji datum 28. 4. 05, dan kada je prvi put video Aleksićevu, a ne kao kod Seke i Veljka Piljkića koji su na svojim nadlanicama istetovirali datum kada su počeli da se zabavljaju.

Sekin fan ima iste tetovaže kao i ona!

– Posetu Makedoniji ne bih mogla da zamislim bez susreta sa Enisom. Za njega uvek nađem vremena jer mi je jedan od najdražih fanova. Što se tetovaža tiče, ne mogu da kažem da mi ne laska da sam nekom idol u toj meri da uradi identične tetovaže na svom telu. Pa čak da istetovira i datum kada smo se prvi put videli uživo. Ipak, mlad je i ne bi trebalo da preteruje sa tetovažama. Upoznala sam i njegovu majku, koja je divna žena – rekla je Seka za „Alo!“ ovim povodom.

izvor: Alo, Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka i njen novi dečko uradili iste tetovaže!

Seka i Veljko imaju nove tetovaže!

Marijana i Nemeš uradili iste tetovaže!


Jedan komentar na “Sekin fan ima iste tetovaže kao i ona!”

  • Anonimni korisnik
    28 januara, 2010, 13:01

    Zar „OVO“ ima fanove??? Female Fighter Female Fighter Female Fighter Female Fighter Yawn

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump