Šta to Madonin dečko krije ispod majice?

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Šta to Madonin dečko krije ispod majice?Mlađahni dečko kraljice popa razgolitio se za magazin „Intervju“ (Interview) pokazavši zašto je on Madonin dragi.

I otkrio po koju pikanteriju iz svog

života.

Brazilski model, novo lice modnog brenda „Dolče i Gabana“ (Dolce & Gabbana) Hesus Luz pozirao je u nekoliko različitih situacija.

Modni fotograf Mikael Janson je uradio je editorijal od osam fotografija, od onih skoro golih do krajnje provokativnih sa kožnim povezom preko očiju, a prvo što „zapne za oko“ je njegov savršeno isklesani torzo.

U kratkom intervjuu, koji je prekinuo zbog časova kabale, Hesus je otkrio da mu je ime dao otac koji je veoma religiozna osoba.

„Otac se oduvek divio Isusu Hristu i dao mi je ime Hesus kako bi mi se u životu događale samo dobre stvari. Pored toga, moje prezime u prevodu znači ‘svetlost’. Zbog toga bih valjda trebao privlačiti pozitivnu energiju“, duhovito je rekao mladi Brzilac.

Šta to Madonin dečko krije ispod majice?

Iako već zarađuje kao pojedine holivudske zvezde Hesus kaže da se uskoro ozbiljno planira posvetiti svojoj pravoj profesiji – glumi.

„Kao klinac sam išao na časove glume kojoj planiram da se ozbiljno posvetim i možda jednog dana budem poznat po velikim ulogama kao Džek Nikolson, koji je moj uzor još od detinjstva“.

Na kraju je rekao i da su mediji o njemu stvorili pogrešnu sliku i da je on privatno mirna i sramežljiva osoba!

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ovo je novi Madonin dečko!

Nataša krije novog dečka?

Madona krije malu Mersi od biološkog oca!


Nema komentara na “Šta to Madonin dečko krije ispod majice?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump