Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !Folk pevačica Tanja Savić upoznala je u petak veče američkog glumca Džonija Depa.

Koji je bio specijalni gost kod reditelja Emira Kusturice na filmskom festivalu „Kustendorf“

na Mokroj Gori. Tanja se u društvu kolege Stevana Anđelkovića sasvim slučajno našla na Kusturičinoj VIP žurki organizovanoj u Depovu čast, jer se vraćala iz Višegrada gde su nastupili za doček pravoslavne nove godine. U izjavi za „Press“ pevačica nije skrivala oduševljenje što je upoznala Depa. „Stevan i ja smo na poziv prijatelja svratili kod Kusturice na VIP žurku koja je upriličena povodom dolaska Džonija“, kaže Tanja i dodaje: „Depu su me predstavili kao popularnu pevačicu u Srbiji, što je njega oduševilo. Proveli smo u prijatnom razgovoru oko petnaestak minuta i moram da priznam da je na mene ostavio fenomenalan utisak. Jako je lep, drag i zrači neverovatnom toplinom i nežnošću koja ne može da se opiše rečima. Po meni izgleda mnogo bolje uživo, nego na televiziji“. Pevačica je tom prilikom konačno upoznala i omiljenog reditelja Emira Kusturicu. „Budući da su Stevan i Milica Todorović učestvovali u Kusturičinoj operi „Dom za vešanje“, puno su mi govorili o njemu kao odličnom reditelju i surovom profesionalcu. Nas dvoje smo obavili jedan kratak razgovor te večeri, koji je na mene ostavio lep utisak. Zasad nismo govorili o poslovnoj saradnji“, rekla je Tanja.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džoni Dep produžio boravak u Srbiji

Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!

Da li će se Anđelina i Džoni Dep smuvati?!


3 komentara na “Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !”

 • dule
  18 januar, 2010, 21:30

  jao tanja i kako ti je bilo? Sweat Dance Cool Thinking

 • nikola
  19 januar, 2010, 8:31

  SLUCAJNO NAISLA..HAHAHAHAHAH Thinking

 • maxi
  26 maj, 2010, 11:51

  bas lepo!!

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump