Topalko kupio stan od nagrade koju je dobio!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Topalko kupio stan od nagrade koju je dobio!Zvezda Granda Milan Topalović kupio je stan u Rakovici, gde je živeo kao podstanar od maja prošle godine.

Nekoliko dana nakon što je kao pobednik „Farme“ zaradio

100.000 evra, Topalko je seo sa vlasnikom stana i brzo se dogovorio o kupovini:

– Topalko u Rakovici stanuje od maja prošle godine. S obzirom na to da se navikao na taj kraj i da je tamo kvadrat najjeftiniji, odlučio je da predloži svom gazdi da od njega kupi dvosoban stan od 47 kvadrata. Dogovor je brzo pao, pevač je iskeširao 50.000 evra i iste večeri proslavio useljenje sa društvom u jednom beogradskom restoranu – tvrdi dobro obavešten izvor Kurira blizak popularnom pevaču.

Njegova supruga Vesna i ćerka Helena navijale su za to da se porodica Topalović ne seli iz doma u kojem su živeli kao podstanari, posebno zbog toga što je Topalko stan opremio po svom ukusu, jer je prodao „škodu fabiju“, koju je dobio kao drugoplasirani učesnik finala „Zvezda Granda“, i od tog novca kupio kompletan nameštaj.

Tokom jučerašnjeg dana više puta smo pozivali Topalka i slali mu poruke, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao. Pretpostavljamo da nije uspeo da pita Sašu Popovića za dozvolu, bez čijeg blagoslova više ništa ne sme javno da izjavi.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić od dečka dobila stan!

Brega kupio stan svojoj ljubavnici???!

Pobednik Farme je Milan Topalović Topalko!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Topalko kupio stan od nagrade koju je dobio!”

  • W
    8 januara, 2010, 17:01

    Razz pif pf pif pif…..

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump