Topalko uspeo da pomiri Tomu i Cakanu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Topalko pomirio Tomu i CakanuProdukcijska kuća „Grand“ je u restoranu „Jezero“ organizovala glamuroznu proslavu pobede u „Farmi“ njihovog ekskluzivca Milana Topalovića.

Na kojoj se jedino nije pojavila njegova

supruga Vesna.

Tako je ovaj pevač, kome je 2009. donela ogroman uspeh jer je kao drugi u takmičenju „Zvezde Granda“ dobio automobil, a kao pobednik „Farme“ 100.000 evra, posle ponoći sedeo sam za stolom dok su se svi veselili.

– Vesna nije mogla da dođe jer nismo imali gde da ostavimo dete, tako da su njih dve sada u hotelu – objasnio je Topalko za „Alo!“.

Gosti, koji su imali sreće da se te večeri nađu u restoranu, u novu godinu po julijanskom kalendaru ušli su uz pesmu koju su zajedno otpevali Topalko, Toma Panter i Cakana, bivši cimeri najgledanijeg rijaliti šoua koji je kod nas prikazivan.

– Moram da vam otkrijem da je Toma došao zbog Cakane, Cakana zbog Tome, a ja da bih vam poželeo da vam godina bude srećna kao meni prethodna – rekao je pobednik „Farme“ iza ponoći.

Osim njegovih bivših cimera, na proslavu je stigao i Aca Lukas sa Sonjom Šašić, Bane Obradović sa suprugom Jovanom, Žika Jakšić sa Dajanom Paunović, pobednik „Zvezda Granda“ Darko Lazić i mnogi drugi.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pobednik Farme je Milan Topalović Topalko!

Cakana i Toma : Nismo se pomirili!

Topalko kupio stan od nagrade koju je dobio!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Topalko uspeo da pomiri Tomu i Cakanu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump