Viki: Odavno želim da se udam za Karla!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Viki: Odavno želim da se udam za Karla!Iako je Viki ostala nedorečena nakon što ju je Karlo nedavno zaprosio u ispovedaonici, to ne znači da je odustala od planova za svadbu.

Već, kako sama kaže, nije želela da to

„Veliki Brat“, a samim tim i milionski auditorijum, saznaju na taj način. Jednostavno, htela je da to bude intimno, samo između njih dvoje.

– Hoću da to kažem samo Karlu! Odavno želim da se udam za njega, ali hoću i da vidim kako ćemo funkcionisati u spoljnom svetu. Verujem da ćemo se odlično slagati i da će to biti to – s osmehom nam se poverila mlada studentkinja, dodavši da je Karlo čovek koji puno vredi, ali da ga mnogi nisu shvatili na pravi način.

I Karlo je isto tako siguran da je Violeta žena njegovog života i nije obeshrabren neuspešnim pokušajem u kući „Velikog Brata“, jer shvata da njegova draga želi da izgovori „da“ u intimnoj atmosferi.

– Ona ne želi da to bude javno, i ja je razumem. Trenutno mi je najveća ljubav!

Da li će „spoljni svet“ pokvariti njihove planove, ili će temperamentni frizer svoju voljenu ipak odvesti pred oltar, ostaje nam da vidimo.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki izjavila da će se udati za Karla /intervju/

VB: Karlo i Viki se posvađali zbog Arse/video/

Jovana Pavlović: Učiniću sve da rastavim Karla i Viki


Tagovi: [ , , , , ]

3 komentara na “Viki: Odavno želim da se udam za Karla!”

 • Anonimni
  7 januara, 2010, 20:38

  debili

 • Anonimni
  14 januara, 2010, 0:06

  Sweat

 • Anonimni
  31 januara, 2010, 19:24

  ti si prelepa a on ruzan bolje nadj nekog drugog Sweat

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump