Aleksandra Radović se uselila kod dečka

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aleksandra Radović se uselila kod dečkaPevačica Aleksandra Radović uselila se u stan svog dečka Aleksandra Zeremskog.

Nekadašnjeg direktora BK televizije, i time stavila tačku na sve spekulacije

o njihovom navodnom raskidu!

Ona je u trećem mesecu trudnoće, a budući suprug joj je prepustio da njihov zajednički dom u potpunosti preuredi po svom ukusu. Pre nekoliko dana prenela je većinu stvari u luksuznu gajbu na Dedinju i odmah se posvetila planiranju životnog prostora.

– Aleksandra je navikla da sve oko nje bude onako kako je ona zamislila. Upravo je zato predložila Zeremskom da u narednim mesecima renoviraju stan po njenom ukusu. On se, naravno, složio, jer mu je najbitnije da ona u trudnoći bude u potpunosti srećna i zadovoljna – tvrdi dobro obavešten izvor Kurira blizak ovom paru.

Kako Aleksandra nikad ne govori o svojoj intimi, pozvali smo Zeremskog, koji nije potvrdio, ali ni demantovao naša saznanja.

– Bez komentara sam na sve te priče – rekao je kratko Aleksandar.

Podsećanja radi, njih dvoje poznavali su se dugo pre nego što su započeli romansu na dočeku 2009. godine u „Grand kazinu“ na Kopaoniku. Zeremski iza sebe ima jedan brak i dve ćerke, a Radovićeva mu je čak i pevala kad se svojevremeno verio s voditeljkom Jovanom Janković.

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Radović ostavila dečka!

Aleksandra Radović snimila spot

Aleksandra Radović kreće na turneju!


Nema komentara na “Aleksandra Radović se uselila kod dečka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump