Ana Bebić: Era uvredama skreće pažnju

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Bebić: Era uvredama skreće pažnjuPrva VIP ukućanka koja je napustila kuću “Velikog brata”, Ana Bebić, kaže da joj je Lepa Lukić favorit za pobedu.

Iako pre ulaska nije znala ništa o njoj, a da je najviše

razočarao Era Ojdanić.

– Lepa je toliko simpatična i draga da sam ja oduševljena. Ni njena vulgarnost mi nije smetala, jer ona je pokazuje na neki simpatičan način. Žao mi je što ju je Era vređao. Preterao je i ne sviđa mi se što je pričao sa njom na taj način jer je ona, ipak, dama – kaže pevačica iz Metkovića o ocenjuje:

– On želi da se sve vrti oko njega, da bude svima nama neki gazda i forsira da u svemu bude prvi. Pošto mu to nije uspevalo, pokušavao je uvredama nešto da postigne. Stalno širi negativnu energiju i forsira sebe na prvo mesto – zaključuje Ana.

Studentkinja “Operacije Trijumf” smatra da je Alden nominovao za izbacivanje samo zato što ima dečka, a o transvestitu Bokiju 13 ima samo reči hvale.

– Boki je legenda i njega treba upoznati da bi se shvatilo kakav je. Veoma je duhovit, šarmantan i pametan momak koji zna šta hoće. Nisam previše razmišljala o njegovom seksualnom opredeljenju, ali ja mislim da voli žene. On za sebe kaže da je strejt dama – kaže Ana.

Par koji je izazvao najviše pažnje u kući su definitivno Mladen i Anabela. Iako bivša supruga Gagija Đoganija kaže da ne oseća ništa prema manekenu, Ana misli suprotno.

– Između Anabele i Mladena ima hemije! Sigurna sam da će se kontrolisati u kući „Velikog brata“, a posle će se verovatno nešto desiti između njih. Svi smo primetili da postoji privlačnost među njima – zaključuje Ana.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Era: Razmišljam da tužim Lepu

Ana Bebić: Ikonom stila smatram Gven Stefani.

Irena želi da vodi emisiju sa Macom


Nema komentara na “Ana Bebić: Era uvredama skreće pažnju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump