Ana Nikolić očajno želi da ide na Evrovoziju?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Nikolić očajno želi da ide na Evrovoziju?!Posle objavljivanja informacije da će pesmu za ovogodišnji „Evrosong“ pisati muzički velikan Goran Bregović.

Spisak pevača koji bi želeli da predstavljaju Srbiju se povećao

pa tako pojedini pevači ne biraju sredstva ne bi li došli do Brege, Rake Marića ili čelnih ljudi RTS-a, a ekstremni slučaj je, kako „Alo!“ saznaje, pop pevačica Ana Nikolić.

Nikolićeva, sudeći po priči koja se može čuti, smatra da je prošle godine nesrećnim prebrojavanjem glasova oštećena i sada zahteva od RTS-a da ispravi tu „nepravdu“.

– Ana Nikolić preko svoje PR službe zove čelnike RTS-a i tvrdi da ona treba da predstavlja Srbiju na „Evrosongu“ koji će se održati u Oslu. Kao razlog navodi da je RTS oštetio prošle godine na „Beoviziji“, kada nije ušla u finale, iako je imala dovoljno glasova. Na taj način indirektno pokušava da uceni čelnike naše nacionalne televizijske kuće tražeći da baš ona otpeva Breginu pesmu – kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Želeći da čujemo šta u RTS-u imaju da kaže tim povodom, pozvali smo Dušku Lučić-Vučinić, šefa odseka za PR u javnom servisu.

– Pri izboru pevača rukovodićemo se isključivo njihovim muzičkim kvalitetom. Ovo nije trgovina i mi ne pravimo i ne vraćamo dugove – rekla je za „Alo!“ Duška Lučić-Vučinić, koja, iako nije želela da navodi imena, nije ni demantovala da je Ana pokušala da mimo reda rezerviše sebi mesto za put u Oslo.

U želji da proverimo informaciju pozvali smo PR menadžera Ane Nikolić, njenog brata Marka.

– Ne želim da sarađujem s vašim novinama jer poslednji tekst koji ste pisali o Ani nije dobio naslovnu stranu – rekao je Marko, takođe ne demantujući našu informaciju.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić ide sa „Farme“ do kraja nedelje?!

Ana Nikolić umrla 1987. godine?!!!

Ceca ide na Evroviziju?!


3 komentara na “Ana Nikolić očajno želi da ide na Evrovoziju?!”

 • Guest
  2 februara, 2010, 18:35

  Heart

 • guest
  2 februara, 2010, 18:55

  Big Smile

 • Anonimni korisnik
  3 februara, 2010, 13:34

  Aman zeno vise! Svake se godine „guras“, a nemas kvalitete za ES! Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump