Anabela: I dalje volim Gagija

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Anabeli Đogani je izmakla pobeda u „Velikom bratu“, ali joj to nije pokvarilo radovanje što je ponovo uz ćerke Ninu i Lunu.

Kao i novog dečka Mladena Radulovića.

– Mladen me je osvojio time što sam se pored njega osećala zaštićeno, a vreme će pokazati da li smo jedno za drugo – rekla je Anabela, koja se osvrnula na izjavu koju je njena sestra dala da je Boki verovatno ljubomoran na nju zbog Mladena.

– Kad mi on lično bude rekao to, verovatno ću se drugačije osećati po tom pitanju. Do tada ne želim da razmišljam o tome – kratko je prokomentarisala pevačica koja za svog bivšeg supruga ima samo reči hvale.

– I dalje imam ista osećanja prema Gagiju, volim ga i uvek ću ga voleti, ali nažalost to nije dovoljno da bi opet bili zajedno. Čim dobijem telefon, zvaću ga da mu se zahvalim što me je sve vreme podržavao i bodrio – zaključila je Anabela.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 6 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kike Curavić: I dalje volim Nikolinu!

Gaj Riči izjavio za Madonu: I dalje je volim!

Anabela i Boki 13 će tužiti Eru /video/


6 komentara na “Anabela: I dalje volim Gagija”

 • Anonimni
  1 marta, 2010, 19:36

  Heart Heart Heart

 • elma
  1 marta, 2010, 19:39

  ma ljudi pomirite se……imate dve kcerke i pazite na njih,a sve ostalo ce doci samo po sebi. Heart Clap

 • posmatrac
  1 marta, 2010, 20:01

  curkice jedna glupa..staa treba sljedece da uradi,da te ubije,mamu ti bolesnu jebem..neka neka..dobit ces ti jos,to je tek pocetak..

 • luna
  2 marta, 2010, 0:57

  posle svaga da se pomire, kako je nasela na to sto je podrzavao , pa naravno proradila mu muska sujeta, gde da je napada ispao bi ljubomoran na nesto sto vise nije njegovo, a njoj bi bilo bolje da se prizove pameti kada je vec uhvatila piletinu neka uziva u svoj njegovoj paznji, neka traje dok traje a stara ljubav je isto kao i podgrejan krompir nije isto kao i vruc.

 • tajcica
  24 marta, 2010, 1:42

  Nista gore od agresivnih mškaraca. Fuj! Žene, opametite se! Okrenite se oko sebe – toliko finih, nežnih muškaraca, punih razumevanja i poštovanja sa kojima je život pravo zadovoljstvo – lak i jednostavan, a svaki dan lep. Učinite sebi uslugu i
  prekinite vezu već posle prvih nagoveštaja grubosti! Angel

 • Anonimni
  31 jula, 2010, 11:40

  Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump