Anabelina sestra: Boki je zaljubljen u Mladena

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Glumica Aida Bukva, rođena sestra pevačice i učesnice „VIP Velikog brata“ Anabele Đogani.

Smatra da razlog što Boki 13 ulazi u svađe sa Anabelom nije taj što se razočarao u nju

kao osobu, već to što je zaljubljen u njenog novog dečka Mladena Radulovića.

– Boki je u početku bio uz moju sestru i podržavao je, ali se odjednom sve promenilo. Mislim da je njegov problem ljubomora, jer mu se sviđa Mladen. Doduše, mene je u celoj toj priči najviše iznerviralo što se Anabela svađala sa njim, a Mladen nije stao u njenu zaštitu kao pravi džentlmen, već se ko mali smrad povukao. Kasnije, kada su otišli u krevet, on kao hoće da priča, ja bih ga nogom nabila, pa bi video on – rekla je bosanska glumica na početku razgovora za naš list. Ljubavnu aferu između Mladena Radulovića i svoje sestre komentariše kao okolnosti u zatvorenom prostoru, jer su emocije tada pojačane, ali i da joj sigurno prija njegovo društvo, jer joj poklanja najviše pažnje.

– On je nju 15 dana šarmirao i bio joj naklonjen i logično je da neće da krije svoja osećanja. Ali, nisu imali seks, jer sam sigurna da bi Anabela mogla da izdrži i duže bez toga – objašnjava Aida, koja je zgrožena izjavama svog bivšeg zeta Gagija jer se, kako kaže, ponaša kao nezrela budala. Ona smatra da ocu dve devojčice ne priliči takvo ponašanje i da treba da se brine o sebi, a ne da lupeta po novinama.

– Gagi misli da će čitav život imati pravo na Anabelu, on je pravi primer starog balkanskog mužjaka. On smatra da će mu se ona vratiti kad god on pomisli na nju. Nimalo ne poštuje to što ima decu sa njom i umesto da novinarima kaže da nema komentar, stavlja sebe u prvi plan. Ne može da se pomiri sa tim da se ne radi o njemu sada, već o Anabeli. Ponaša se kao dete od sedam godina, a ni njemu nije dorastao. Bilo bi lepo da se pre svega izgradi kao čovek, a ne da se ponaša kao nezrela budala – oštro komentariše Bukva i priča da njihovi roditelji nemaju prilike da gledaju „Velikog brata“ toliko često jer nema prenosa, ali ono što su mogli da primete je da se njihova ćerka ponaša prirodno i onako kakva i jeste.

– Naši roditelji gledaju onoliko koliko mogu i slažu se sa mnom da je Gagi preterao. Svaki put kad smo pokušali da se složimo sa njim, obilo nam se o glavu. Njemu više nema pomoći. Umesto da brine o sebi, on lupeta i bitno mu je samo da bude na naslovnim stranama i ne bira sredstva – zaključuje glumica.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela: Neću se udati za Mladena

Raskinuli Anabela i Mladen!!!

Anabela: Helena je baš po mom ukusu!


3 komentara na “Anabelina sestra: Boki je zaljubljen u Mladena”

 • Anonimni
  27 februara, 2010, 23:22

  Evil Grin

 • Anonimni
  27 februara, 2010, 23:22

  Heart

 • 25 marta, 2010, 21:44

  Tremble Foot-In-Mouth boki je lud i gadan lik Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump