Anđa i Bred Pit preselili se u Veneciju

Bred Pit, Andželina Žoli, njihovo šestoro dece i engleski buldog Džek od kog se nikada ne razdvajaju.

Preselili su se u jedan dvorac iz 15. veka na Grand kanalu

u Veneciji.

Najglamurozniji holivudski par i njihova deca viđeni su kako se voze brodom pretrpanim prtljagom do palate Močenigo, nedaleko od mosta Rijalto.

Kako izveštava list „Korijere del Veneto“, pozivajući se na izvor blizak paru, oni će u Veneciji ostati čitava tri meseca, a tamo će boraviti kako bi prisustvovali završetku lokalnog festivala i kako bi se slavna glumica pripremila za završetak snimanja filma, u kome joj je partner Džoni Dep.

Selidba najglamuroznijeg holivudskog para u Veneciju je samo još jedna u nizu njihovih promena lokacija stanovanja, piše „Dejli mejl“. Tokom proteklih nekoliko godina Pit i Žolijeva su živeli u Kambodži, Francuskoj, Njujorku i Nju Orleansu, a poslednjih nekoliko meseci živeli su u Los Anđelesu.

Žolijeva je u jednom intervjuu pre više godina priznala da je njihov nomadski način života težak za decu.

„Teško je i možda ćemo jednog dana morati da se zaustavimo na jednom mestu. Sigurna sam da će deca kad napune 18 godina reći: ‘Bože, samo želim da budem na jednom mestu’. Nikada neće želeti da napuste dom“, rekla je Žolijeva.

Selidba u Veneciju događa se svega mesec dana nakon što je objavljeno da se par rastaje i da su već potpisali dokumenta za starateljstvo nad decom i podelom imovine. Žolijeva i Pit su, međutim, demantovali ove glasine. Svega dva dana nakon što su se pojavili zajedno na utakmici Superboula, oni su izdali zvanično saopštenje u kojem su istakli da nemaju nameru da prekinu svoju vezu.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred Pit i Anđelina Džoli pred venčanjem?

Anđelina Džoli i Bred Pit pravo pred oltar!

Anđelini se pridružio Bred Pit sa blizancima


Nema komentara na “Anđa i Bred Pit preselili se u Veneciju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump