Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!

Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!Najlepšu glumicu na svetu Anđelinu Džoli u našu zemlju trebalo bi da dovedu holivudski producent Lukas Foster i Željko Mitrović.

Prema pisanju dnevnog lista

“Press” Džolijeva bi kod nas bi trebalo da snima neki od svojih novih filmova. Foster je nedavno bio gost Željka Mitrovića i njegove kompanije PFI (Pink film internešenel) i tom prilikom je, pored dogovora oko angažmana za nove projekte u Srbiji, zamoljen da nam dovede i Anđelinu. „Željko Mitrović pokušava na sve načine da dovede Anđelinu Džoli u Srbiju. O tome je nedavno razgovarao i sa Fosterom, koji je četiri dana bio njegov gost u Srbiji. Slavni producent je u Beograd došao da bi ispitao teren i mogućnost da dva velika holivudska projekta snima u ovom delu Evrope. Tokom pregovora prihvatio je predlog da u dogledno vreme u Srbiju dovede i Anđelinu“, otkrio je za “Press” izvor blizak prvom čoveku “Pinka”. Kako navodi ovaj sagovornik, Željko Mitrović bi na taj način „overio“ ozbiljnost svog filmskog projekta. “Ako bi Anđelina došla u Srbiju i snimala u Pinkovim studijima ili u njihovom angažmanu, to bi otvorilo vrata i ostalim holivudskim velikanima. Poznato je da je vlasnik Pinka u izuzetnim odnosima i sa oskarovcem Kevinom Spejsijem, koji bi uskoro takođe mogao privremeno da postane stanovnik naše zemlje“, zaključuje ovaj sagovornik. Producent Lukas Foster najpoznatiji je po filmu „Gospodin i gospođa Smit“, koji je i zaslužan sa poznanstvo Breda i Anđeline, a producirao je i „Opasne umove“, „Državnog neprijatelja“ i „Ekvilibrijum“.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina sa ekipom u sredu dolazi u BiH!

Anđelina Džoli u poseti Haitiju /video/

Šerbedžija dovodi Anđelinu u Srbiju?


Nema komentara na “Anđelina Džoli dolazi u Srbiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump