Bijonse Nouls: „Ubila sam Sašu Firs“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bijonse Nouls, koja je za svoj prethodni album i novu turneju „prizvala“ svoju drugu ličnost Sašu Firs, planira da se posveti mirnom porodičnom životu.

„Saša Firs je gotova…

Ubila sam je“, našalila se pevačica u intervjuu emisiji „Extra“. Ona je dodala da će, zajedno sa suprugom Šonom Karterom poznatijim kao Džej Zi, odmoriti nakon naporne turneje i promocije albuma „I am… Sasha Fierce“. „Naučiću da slikam, da kuvam… Planiram da obiđem svetske muzeje, predstave na Brodveju, i da naučim da se opustim i gledam televiziju“, rekla je Bijonse. Višestruka dobitnica Gremija rekla je i da ona i njen suprug planiraju decu, ali ne odmah. „Naravno da želimo porodicu, ali čekaćemo da se to spontano dogodi“, zaključila je Bijonse koja je u okviru turneje održala više od 100 koncerata na šest kontinenata.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tina Nouls: Nije Bijonse trudna, već ja

Rijana u duetu i sa Bijonse

Bijonse lažira trudnoću?!


Nema komentara na “Bijonse Nouls: „Ubila sam Sašu Firs“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump