Bivša članice grupe „Models“ se razvodi

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle nepune tri godine braka, Nevena, bivša članica grupe „Models“, razvodi se od supruga, biznismena Srđana Adžemovića.

Saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih tom

paru.

– Nevena i Srđan već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Ljubav je počela da se gasi, pa su se, kako je vreme prolazilo, sve više udaljavali i postajali sve hladniji jedno prema drugom. Odlučili su da se na razuman način raziđu i sigurno je da će ostati u korektnim odnosima zbog zajedničkog deteta, sina Rastka – kaže za naš list izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Da bismo proverili verodostojnost ove informacije, kontaktirali smo sa Srđanom, koji baš i nije bio raspoložen za razgovor.

– Prijatelju, ja nikad ne dajem izjave za novine – rekao je Adžemović kada je čuo pitanje, posle čega nam je spustio slušalicu.

S obzirom na to da je Nevenin broj bio nedostupan, kontaktirali smo s njenom sestrom Ivanom, koja nam je rekla da Nevena ne želi da daje izjave za novine. Iako smo joj predočili da time nije demantovala informaciju koju smo dobili, Nevena je ostala pri stavu da po tom pitanju neće ništa komentarisati.

Podsećanja radi, posle nekoliko meseci zabavljanja, a potom i saznanja da je trudna, Nevena se udala za Srđana 13. maja 2007. godine u Beogradu. Posle šest meseci, dobili su sina, kome su dali ime Rastko.

Neveni je ovo drugi brak, posle razvoda sa biznismenom Željkom Jankovićem. Razlog koji je najčešće pominjan kao razlog za krah tog braka, bio je, navodno, Nevenino neverstvo. Srđan iz prvog braka ima ćerku, dok je iz drugog braka sa folk pevačicom Lelom Andrić izašao bez potomstva.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra bivša članica grupe Models dobija“Boing“!

Aleksandar Šapić se razvodi od Ivane !

Nevena Adžemović se udaje za bivšeg supruga!


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Bivša članice grupe „Models“ se razvodi”

 • Anonimni
  23 februara, 2011, 13:22

  pa i neznam koji debil može da se oženi ovom kučkom

 • marko
  1 januara, 2012, 17:49

  JA BIH DAO SVE NA SVETU DA SE OVAKVA ZENA UDA ZA MENE.

   

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump