Bred na ćerke spiskao 10.000 dolara

Bred Pit (46) očigledno voli da troši pozamašne svote na garderobu svoje dece.

Pa je tako iskeširao čak 10.000 dolara za mušku odeću koju je tražila njegova ćerka.

Poznati glumac poveo je u šoping Šiloh i Zaharu, dvoje od ukupno šestoro dece koliko ih ima sa seks bombom Anđelinom Žoli. Njih troje su se zabavljali među policama ultraluksuzne radnje s dečjom odećom „Bonpoint“, koja se nalazi u pariskoj ulici Rue De L’Universite. Dok je Zahara (5) probala haljinice, Šiloh (4) je bila oduševljena odećom za dečake.

„Šiloh je bila vrlo nervozna dok je Zahara probala odeću na delu za devojčice, pa je Breda plakanjem naterala da je odvede do polica s odećom za dečake, što je on na kraju i uradio“, izjavio je prodavac.

„Šiloh je želela samo mušku odeću, a ženska je nimalo nije zanimala, pogotovo haljinice i suknjice koje je izabrala Zahara“, dodao je jedan svedok.

Na kraju je Bred Pit svojoj razmaženoj ćerkici morao da kupi celu mušku kolekciju za proleće/leto 2010. Njoj su se najviše dopale žute pantalone.

Bred Pit se s Anđelinom i decom nedavno preselio u Evropu (Veneciju), zbog toga što glumica trenutno radi na snimanju filma „Turista“, u kojem joj je partner Džoni Dep.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred i Anđelina: Na korak do raskida!

Bred i Anđa se sele na Ostrvo!

Anđelina i Bred usvojili devojčicu iz Meksika


Nema komentara na “Bred na ćerke spiskao 10.000 dolara”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump