Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!

Sudeći po najnovijim fotografijama iz Venecije, izgleda da je najpoznatija holivudska porodična svađa konačno gotova.

Anđelina Žoli (34) i Džon Vojt (70)

koji nisu razgovarali od 2001. godine, uslikani je juče u šetnji po italijanskom gradu, u kome glumica snima svoj novi film. Oni su uočeni kako u društvu Bred Pita i dece ulaze u čamac.

Do prekida odnosa došlo je pre 8 godina, kada je glumac, poznat po ulozi u čuvenom filmu ’Ponoćni kauboj’, zamolio svoju ćerku da ode na lečenje, jer ima ozbiljne mentalne probleme. Nakon ovoga, Anđelina je prekinula sve kontakte sa ocem, i zabranila mu da upozna njenu decu. Vojt je uporno pokušavao da dopre do Anđeline kako bi se pomirili, a ta želja se povećala nakon smrti Maršelin Bertran, glumičine majke.

Ipak, tek je Bred Pit uspeo da ubedi lepu glumicu da svom ocu pruži šansu, pa je Anđelina učinila prvi korak, i pozvala oca da pomire, piše ’Daily Mail’.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli progovorila sa svojim ocem!

Bred Pit odveo decu i ostavio Anđelinu Džoli!

Roditelji Bred Pita ne podnose Anđelinu Džoli!


Nema komentara na “Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump