Brena prozvala Vesnu Zmijanac zbog debljine

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Gledaoci koji su u nedeljnoj emisiji „Narod pita“ imali priliku da posle dugog niza godina u jednom tok šou vide nekadašnje ljute rivalke.

Lepu Brenu i Vesnu

Zmijanac.

Primetili su i sevanje varnica koje su podsetile na davne osamdesete. Naime, u jednom trenutku Zmiki je Breni rekla da se trudila da nadmaši njene koncerte u Bugarskoj na sve načine. da bi ova komentarišući svoju vitku liniju izjavila da tako izgleda jer ne pije, ne puši i vodi računa šta i koliko jede i to začinila komentarom da se zna kako izgledaju ljudi koji ne vode računa o tome. Mnogi su, uključujući i samu Vesnu, shvatili da se ovo odnosi upravo na nju. “Brena je pravi profesionalac i veoma je disciplinovana. Razlika između nje i mene je ta da ako biste nam dali po porciju špageta, ona bi pojela pola, a ja celu”, rekla je za „Alo!“ Zmijančeva. Dodaje da zna da bi trebalo i sama da se kontroliše, ali je prosto drugačija. “Ni ovo što ja radim nije ništa ružno, ali je Brena u pravu, mogla bih malo da smanjim porciju”, složila se Vesna, koja je nekada važila za seks bombu na estradi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vesna Zmijanac pokazala novo lice!

Lepa Brena ogladnela!

Brena na meti hrvatskih medija zbog uniforme!


Nema komentara na “Brena prozvala Vesnu Zmijanac zbog debljine”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump