Brena prozvala Vesnu Zmijanac zbog debljine

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Gledaoci koji su u nedeljnoj emisiji „Narod pita“ imali priliku da posle dugog niza godina u jednom tok šou vide nekadašnje ljute rivalke.

Lepu Brenu i Vesnu

Zmijanac.

Primetili su i sevanje varnica koje su podsetile na davne osamdesete. Naime, u jednom trenutku Zmiki je Breni rekla da se trudila da nadmaši njene koncerte u Bugarskoj na sve načine. da bi ova komentarišući svoju vitku liniju izjavila da tako izgleda jer ne pije, ne puši i vodi računa šta i koliko jede i to začinila komentarom da se zna kako izgledaju ljudi koji ne vode računa o tome. Mnogi su, uključujući i samu Vesnu, shvatili da se ovo odnosi upravo na nju. “Brena je pravi profesionalac i veoma je disciplinovana. Razlika između nje i mene je ta da ako biste nam dali po porciju špageta, ona bi pojela pola, a ja celu”, rekla je za „Alo!“ Zmijančeva. Dodaje da zna da bi trebalo i sama da se kontroliše, ali je prosto drugačija. “Ni ovo što ja radim nije ništa ružno, ali je Brena u pravu, mogla bih malo da smanjim porciju”, složila se Vesna, koja je nekada važila za seks bombu na estradi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vesna Zmijanac pokazala novo lice!

Lepa Brena ogladnela!

Brena na meti hrvatskih medija zbog uniforme!


Nema komentara na “Brena prozvala Vesnu Zmijanac zbog debljine”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump