Ceca ide na Evroviziju?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca ide na Evroviziju?!Uprkos pritiscima sa različitih strana, igleda da je Brega već doneo odluku, te da će nas u Oslu predstavljati Ceca Ražnatović.

Naime, kako piše portal “Story”,

folk diva je odložila planirani odmor kako bi se sastala sa kompozitorom srpske evrovizijske pesme i čula pesme koje je pripremio.

Bregović je ranije istakao da Ceca ima harizmu za “Evroviziju”, a nedugo potom, njegov menadžer Raka Marić potvrdio je da naša folk zvezda ozbiljno razmišlja o učešću u projektu koji zajedno realizuju vođa Orkestra za svadbe i sahrane i RTS.

Inače, izbor predstavnika Srbije u Oslu biće održan sredinom februara, a publika će konačni izbor doneti 6. marta. Kompozitor Goran Bregović završio je nedavno tri kompozicije od kojih će jedna predstavljati Srbiju na „Evrosongu”, a Marina Tucaković tokom ove nedelje završiće tekstove pesama.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pobednik „Tri pa jedna za Oslo“ ide na Evroviziju

Ceca ipak neće na „Evrosong“!?

Brega završio sve tri pesme za „Evroviziju“


4 komentara na “Ceca ide na Evroviziju?!”

 • guest
  3 februara, 2010, 11:05

  glupost

 • Anonimni korisnik
  3 februara, 2010, 13:26

  samo jos to fali Female Fighter

 • Anonimni
  3 februara, 2010, 23:26

  Victory

 • NATA
  2 marta, 2010, 18:17

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump