Ceca ipak neće na „Evrosong“!?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca ipak neće na "Evrosong"!?Ceca Ražnatović, najveća folk zvezda na ovim prostorima, po svemu sudeći.

Ipak neće biti kandidat za predstavnika naše zemlje na predstojećem

„Evrosongu“ u Oslu!

Iako se prethodnih dana pisalo da je pevačica čak odložila odmor kako bi se videla sa Goranom Bregovićem i preslušala pesme koje on radi za to takmičenje, od njihove saradnje neće biti ništa! Podsećanja radi, ovih dana se uveliko spekulisalo da je Ceca „već viđena“ u avionu za Oslo sa našom delegacijom, a povod za ovakve priče dodatno je podgrejala Bregina izjava da pevačica ima sve potrebne kvalitete za predstavnika Srbije na „Evroviziji“.

– Od toga nema ništa. Niti je Ceca preslušala Bregovićeve pesme niti razmišlja o „Evrosongu“ – rečeno nam je u pres službi folk zvezde, dok su u taboru Gorana Bregovića i dalje pri odluci da ne komentarišu ništa u vezi s takmičenjem i finalnim izborom kandidata.

Ovih dana se u krugovima bliskim RTS-u mogla čuti nezvanična priča prema kojoj je Ceca navodno pristala da učestvuje na „Evrosongu“, ali pod uslovom da otpeva sve tri pesme, a da publika SMS glasovima izabere onu koja će nas predstavljati u Oslu. Međutim, u toku jučerašnjeg dana, „Alo!“ nije uspeo da dobije potvrdu te informacije.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca ide na Evroviziju?!

Milan Stanković sigurno ide na Evrosong?!

Bregović: Ceca ima harizmu za „Evrosong“!/intervju/


Jedan komentar na “Ceca ipak neće na „Evrosong“!?”

  • Anonimni korisnik
    5 februara, 2010, 11:48

    Ko je mogao i da pomisli da ce? Lena je jedan Singl da izda, a kamo li ceo CD!
    Gde je onda mesto u prici oko ES? Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump