Dača: Nataša i ja smo vezani jedno za drugo

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Direktor vaterpolo kluba „Vojvodina“ Danilo Dača Ikodinović u intervjuu magazinu „Glorija“ otkriva kad je prvi put „čuo za Natašu Bekvalac“.

I da li se,

kao što štampa tvrdi, razvode.

„Moje sunce izlazi i zalazi sa Natašom. Veoma smo vezani jedno za drugo i ne znam kako bih bez nje živeo kad bi nešto krenulo po zlu“, počinje svoju priču nekadašnji reprezentativac vaterpolo reprezentacije.

„Nisam ni sanjao da će nas sudbina spojiti kada sam prvi put čuo za nju“.

Srpska vaterpolo reprezentacija propremala se za FINA kup koji se 2002. godine održavao u Beogradu, baš u vreme kad je Nataša snimila hit „Mali signali“. Vaterpolisti su trenirali na Tašu, a sa zvučnika je neprestano treštala ta melodija.

„Pesma uopšte nije bila loša, ali su je stalno puštali, pa mi je posle nekoliko dana ‘pukao film'“, priča Dača. „Sećam se da sam iznervirano pitao Aleksandra Ćirića ko je uopšte mogao da snimi tako nešto, a on mi je rekao ‘Nataša Bekvalac’! Posle dve godine sudbina me je spojila sa njom. Nisam mogao da odolim i ispričao sam joj ovu anegdotu i htela je da me ubije!“.

O konstantnim pisanjima štampe da se on i novosadska Barbika razvode, Dača mirno odgovara…“Nas stalno razvode. Već godinama svaka Natašina ili moja reakcija privlači pažnju…Ne volim da na pitanje odgovaram pitanjem, ali neka mi mediji kažu ‘zašto’?“.

U intervjuu magazinu, Danilo je otkrio i kako ga momci na treninzina doživljavaju i imaju li strah od njega.

„Kad je Igor Milanović, najbolji vaterpolista svih vremena, 1996. godine došao u Partizan za sportskog direktora, svi smo u njega gledali kao u televizor. U mene možda ovi momci gledaju kao u tranzistor, ali i među nama postoji uzajamno poštovanje“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!

Nataša i Dača demantovali da se razvode!

Nata: Sergej i ja smo rešili nesporazum!


Jedan komentar na “Dača: Nataša i ja smo vezani jedno za drugo”

  • andrea
    14 septembra, 2010, 10:51

    NATASA I DACA VEZANI JEDNO ZA DRUGO Heart Heart Heart IMA IZMEDJU NJIH LJUBAVI I UVEK CE JE BITI.VERUJEM U NJIHOVU LJUBAV.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump