Dejan Milić potvrdio da je dobio sina sa Radom

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Osim što je pre nekoliko dana doživela najradosniji trenutak u životu rodivši sina Petra.

Rada Radenović ima još jedan razlog da bude srećna jer je otac njenog deteta,

crnogorski biznismen Dejan Milić, odlučio da otpočne zajednički život sa njom, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih atraktivnoj voditeljki.

– Čim je čuo da je dobio sina, Dejan je doputovao u Beograd i planira da lično izvede Radu i sina iz bolnice. On planira da to bude samo prvi trenutak njihovog novog zajedničkog života jer je u međuvremenu razrešio porodične probleme zbog kojih je sve vreme njene trudnoće krio da su zajedno. Dejan i Rada su se upoznali još 2008. godine na Adi Bojani i od tada su bili nerazdvojni, iako je Dejan u tom trenutku bio oženjen i otac dva maloletna deteta. Kada je Rada ostala trudna, Dejan je ponudio da joj kupi stan pod uslovom da ne traži od njega da prizna dete, baš zbog svog braka. Voditeljka je održala reč, a on je u međuvremenu odlučio da okonča brak tako da sada nema prepreka za njihovu sreću – priča izvor blizak Radenovićevoj.

U želji da proverimo naša saznanja pozvali smo Dejana Milića, ali je njegov broj telefona sve vreme bio isključen. Kolege iz magazina „Story“ bile su bolje sreće, pa su dobile njegovu izjavu odmah po rođenju sina. Tada je na pitanje novinara da li je srećan zbog toga što je ponovo postao, otac Milić odgovorio:

– Naravno – i uz „prijatno“ prekinuo vezu.

Do Radine izjave, uprkos svim pokušajima, nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dejan Milić: Neću živeti sa Radom u Beogradu

Dejan će oženiti Radu Radenović?

Mili digao ruke od Cece?


Jedan komentar na “Dejan Milić potvrdio da je dobio sina sa Radom”

  • Anonimni
    2 marta, 2010, 17:24

    Tremble

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump