Emina Jahović: Imam srpsko državljanstvo

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Emina Jahović, jedna od najatraktivnijih pevačica, koja je ušla među tri kandidata od kojih će nas jedan predstavljati na „Evrosongu“.

Ona kaže da je oduvek želela da se

pojavi na tom takmičenju. Na zle komentare da ima stas i „glasić“, ne obraća pažnju jer, kako kaže, ispunjava sve uslove da bude naš predstavnik na ovom takmičenju, a to je pre svega srpsko državljanstvo, o kome joj sve češće postavljaju pitanje. “Divan je osećaj kada znate da ste u najužem izboru najbitnijeg muzičkog nacionalnog takmičenja“, kaže Emina i dodaje da joj je bilo drago kada je Brega pozvao na audiciju. „Takva prilika se ne propušta. Oduševila sam se njegovom jednostavnošću i profesionalizmom. Još jednom se pokazalo da je to odlika velikih ljudi“, kaže Emina i na pitanje kakva su njena očekivanja od finalnog izbora dodaje: „Ne razmišljam o izboru 13. marta kao o danu u kojem bih morala da trijumfujem. Za mene su svako novo dobro iskustvo i svaka nova pesma u mojoj karijeri pobede. Pošto je većina pesama koje pevam autorska, moja, volim ponekad da se nađem samo u ulozi izvođača. To me relaksira i rasterećuje. Moji snovi su uvek bili moje želje, a želja mi je bila da nastupim na ovom takmičenju. Da je drugačije, sigurno ne bih nastupala“. Emina kaže da na zlobne komentare da ima stas i „glasić“, ne reaguje: „Komentari su zlobni i protiv toga se nekad baš i ne može. Ima i onih lepih i dobronamernih komentara zbog kojih sam ovde gde jesam“. Kako je jedno od spornih pitanja koje se postavlja u vezi sa Emininim učešćem na „Evrosongu“ i to da li poznata pevačica ima srpsko državljanstvo, Emina pojašnjava: „To je pitanje iz geografije. Novi Pazar je u Srbiji, pa je stoga logično da imam srpsko državljanstvo“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović prva preslušala pesme Bregovića

Adriana Lima zatražila državljanstvo Srbije!

Emina Jahović dala podršku Merlinu!


Nema komentara na “Emina Jahović: Imam srpsko državljanstvo”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump