Emina Jahović prva preslušala pesme Bregovića

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Emina Jahović, uprkos tome što se spekulisalo da uopšte neće biti u konkurenciji, bila je prva koja je juče u studiju Gorana Bregovića.

Odslušala tri pesme

koje je on sa Marinom Tucaković uradio za „Evrosong“.

Za takav obrt situacije, kako se može nezvanično čuti, najzaslužniji je prijatelj njenih roditelja Rasim Ljajić.

Jahovićeva je tako postala prva od troje pevača koji će dobiti po pesmu za koje će na kraju glasati gledaoci RTS-a, a do pre mesec dana nije ni krila da ne poznaje Bregovića. Ipak, uspela je da se nametne, a prema priči, ključnu ulogu odigrao je ministar rada i socijalne politike, koji je lobirao kod RTS-a i Breginog tima da upravo ona dobije ulogu favorita. Ljajić i inače sve vreme podržava pevačku karijeru Jahovićeve, a na njenom prvom solističkom koncertu, koji je nedavno održala u Centru „Sava“, sedeo je u prvom redu.

U prilog ovoj priči ide i komentar Rake Marića, dugogodišnjeg menadžera Gorana Bregovića, koji je, kada se prvi put pojavila spekulacija da će Srbiju predstavljati Emina, rekao kroz smeh:

– Ma kakva Emina, ona ne zna da peva!

Međutim, kada je naš fotoreporter juče uslikao Jahovićevu koju je do Bregine kuće na Senjaku lično dovezao Marić, a mi ga pozvali, on je samo kratko odgovorio:

– Naučila je, sada zna da peva!

Bilo kako bilo, Emina je već viđena kao jedan od učesnika domaćeg izbora za predstavnika na „Evrosongu“. Ko su drugih dvoje srećnika saznaće se ovih dana.

Ljajić: Podržavam Eminu

– Ja sam iz novina saznao da će Emina možda učestvovati na „Evrosongu“ i moram da vam kažem da smatram da bi to bio pravi izbor. Nikada nisam krio da sam veliki prijatelj njene porodice i da sam je podržavao u muzičkoj karijeri, bio sam i na njenom koncertu i naravno da bih je i sada podržao – rekao je za „Alo!“ ministar, pitajući nas usput da li znamo i ko su ostali takmičari.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović dala podršku Merlinu!

Emina Jahović: Njene pesme niko neće!

Emina Jahović: Imam srpsko državljanstvo


Nema komentara na “Emina Jahović prva preslušala pesme Bregovića”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump