Enin idol je Jelena Karleuša!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

ena-velikaMilijana Popov: Moja ćerka odustaje od muzike jer taj posao ne može da radi na način koji bi volela.

Nivo o kome Ena sanja održava samo Jelena Karleuša

Po izlasku iz

„Velikog brata“ Ena Popov će prestati da se bavi muzikom! Enina majka Milijana Popov kaže da njena ćerka odustaje od muzičke karijere jer ne može da dostigne nivo Jelene Karleuše!

– Ena se sigurno neće vratiti muzici jer u Srbiji taj posao ne može da radi na način koji bi volela. Nivo o kome Ena sanja održava samo Jelena Karleuša. Ima ponude da radi kao voditelj i volela bih da ih prihvati, jer bi time nastavila mojim stopama – ističe Milijana.

Iako nije tajna da je Ena u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom, Milijana kaže da ne zna sa kim se njena ćerka zabavlja.

– Jedino što znam o Kačaru je da je on uspešan sportista. Ena je odrasla devojka, pa je pitajte o tome kada izađe. Mi pričamo o svemu, ali ja sam joj majka i u tom smislu postoje granice do koje se poveravamo – rekla je ona.

Enina majka kaže da se bosanski glumac Alden Hadžikarić udvara njenoj ćerki u „Velikom bratu“ jer je to njegova taktika za što duži boravak u šouu.

– On je veliki šoumen i nema tu nekih simpatija. Uostalom, to bi bilo van svake pameti jer je između njih dvoje ogromna razlika u godinama – kaže Milijana, i dodaje da se njena ćerka ponaša zrelije nego u prvom serijalu VB.

– Učestvovanje u prvom „Velikom bratu“ Eni je otvorilo vrata javnost. Nije želela da ponovo uđe u kuću na Košutnjaku, ali je već tri puta odbila ljude iz „Emoušna“ i osećala se dužnom da se ovog puta odazove pozivu. Veoma mi nedostaje moja jedinica, koja je ujedno i moja najbolja prijateljica – zaključila je Milijana.

Kraj prijateljstva sa Slavicom?

Milijana kaže da se njena Ena nikada nije intenzivno družila sa pevačicom Slavicom Ćukteraš.

– Dok je Ena bila u „Grandu“, one su se povremeno viđale. Približnih su godina, pa su se složile. Međutim, to prijateljstvo nikad nije bilo blisko. One se i danas čuju telefonom, ali su se poslednji put videle na snimanju neke emisije – kaže Milijana.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša mi je rasturila brak

Jelena Karleuša ima obezbeđenje?!

Jelena Karleuša stalno je u šetnji sa mamom i ćerkom


Jedan komentar na “Enin idol je Jelena Karleuša!”

  • Anonimni korisnik
    12 februara, 2010, 9:50

    E, ok, onda mi se od sada Ena „dopada“, jer ima nesto ipak u „glavi“ Wink

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump