Flamingosi: Ponovo na okupu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nekadašnju vrlo uspešnu muzičku saradnju, koja je bez posebnog razloga prekinuta, popularni „Flamingosi“ planiraju da obnove.

Harizmatičan voditelj Ognjen Amidžić,

čiji je televizijski šou „Ami Dži šou“ proglašen za najbolji u protekloj godini, i novopečeni tata devojčice Sare, glumac Marinko Madžgalj dobili su zadatak da naprave spot i osmisle pesmu za reklamiranje sladoleda poznatog brenda. Prema tvrdnjama bliskih izvora, kako piše magazin „Helo!“, biće to početak nove saradnje ove dvojice umetnika. S obzirom da vlada veliko interesovanje za njihov zajednički nastup, popularni „Flamingosi“ najverovatnije će nastupiti u aprilu u Pozorištu na Terazijama. Od menadžera koncerta saznajemo da je termin zakazan, ali ostaje da se vidi da li će članovi benda imati vremena za muzičke probe s obzirom na porodične obaveze, poslovne planove, kao i na Ognjenovo vođenje druge sezona rijaliti programa „Farma“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Flamingosi“ ponovo na okupu!

Ivan Bosiljčić se ponovo zaljubljio

Madona se seli u Malavi?


Nema komentara na “Flamingosi: Ponovo na okupu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump