„Guns N Roses“ dolaze u Beograd!?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bogata koncertna ponuda biće dodatno pojačana jer slavna američka grupa „Guns N‘ Roses“ ovog leta prvi put dolazi u Srbiju.

Saznajemo ekskluzivno u dobro

obaveštenim muzičkim krugovima.

Naime, ukoliko neko od domaćih promotera bude bio spreman da iskešira pola miliona dolara, koliko iznosi njihov honorar, rokeri predvođeni frontmenom Ekslom Rouzom u raspored gradova na svojoj svetskoj turneji uvrstiće i Beograd. Kao potencijalni datum pominje se 20. jun, a mesto predviđeno za rok spektakl je „Beogradska arena“, dok bi dan kasnije svirali i u Zagrebu.

Možda će nekom zasmetati što u ekipi „pištolja i ruža“ više nije čuveni gitarista Sleš, ali oni koji su ih čuli kažu da nisu izgubili muzičku ubojitost i oštrinu.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Guns ‘n’ Roses“ u junu u Beogradu!

„Guns n’ roses“ oduševili Srbiju!!! /video/

Prins dolazi u Beograd?!


3 komentara na “„Guns N Roses“ dolaze u Beograd!?”

 • Guns 'N' Roses
  24 februara, 2010, 20:13

  Ne mogu da verujem da Gunsi dolaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Clap
  (bar se nadam da ce doci Big Smile )

 • komentator
  11 maja, 2010, 10:45

  Odlicno , cekali smo ih godinama. Jedino sto nije normalno da Bili Idol i Gunsi budu dan za danom, 21. i 22. juna… to su najveci i najbolji koncerti ikad, i trebalo je da budu malo razdvojeni. Kako neko ko ne moze da skupi pare za oba koncerta da ide, a voli obe grupe.

 • dragica
  11 maja, 2010, 22:29

  jedva cekam da vidim axla . oboyavam ga ! brojim dane ,sate i minute!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump