Irina i Sava više nisu zajedno?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Irina i Sava više nisu zajedno?!Irina i Sava Radović na dodelu Oskara popularnosti nisu došli zajedno, što je podgrejalo čaršijske priče da su pred razvodom.

Dok je voditeljka popularne emisije

„Veliki brat, veliki mozak“ na manifestaciju stigla u ženskom društvu, Sava je došao sa prijateljima Markom Miljkovićem i Andrejom Maričićem. Većinu večeri proveli su na različitim stranama Sava centra.

Sava za Press nije želeo da potvrdi ali ni da demantuje priče da su Irina i on pred razvodom.

– Dogovorio sam se sa Irinom da o našem zajedničkom životu ne pričamo u javnosti – kaže Sava.

Inače, Radovići su romansu započeli 2007. godine, nakon što je Irina intervjuisala Savu, tadašnjeg učesnika popularnog rijalitija „Veliki brat“. Nekoliko meseci kasnije venčali su se u nemačkom gradu Ludvigshafenu, a nakon godinu dana dobili su ćerku Iskru. Spekulacije o njihovom razlazu počele su prošle godine kada se Irina, navodno, iselila iz njihovog stana na Novom Beogradu.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!

Irina i Savo Radović pred razvodom?!

Sava Radović: Ćerka Iskra liči na mene


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Irina i Sava više nisu zajedno?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump