Jelena i Seka u isto vreme prodaju karte?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena i Seka u isto vreme prodaju karte?!Seka Aleksić i Jelena Karleuša gotovo u isto vreme objavile su da su karte za njihove koncerte u prodaji od 3. februara!

Ruku na srce, supruga Duška Tošića prva je najavila

prodaju karata, i to 1. februara u emisiji „Veliki mozak“, da bi dan kasnije i srpska Rijana na svoj sajt okačila informaciju da fanovi od 3. februara mogu kupiti karte za njen koncert.

Ovo utrkivanje ne bi čudilo da su obe u približno isto vreme bukirale Arenu, ali konflikt koji već duže vreme traje među njima rezultirao je time da srpska Rijana već oglasi svojim fanovima da ulaznice mogu nabaviti čak osam meseci pre zakazanog datuma, 23. oktobra. Ali to nije sve! Ko god da je tokom jučerašnjeg dana „na njen poziv“ zapucao da pazari karte, ostao je razočaran! Istih nije bilo niti na jednoj blagajni, dok su za Jelenin koncert, zakazan za 15. maj, bile u prodaji! Međutim, nema mesta panici. Danas će biti i Sekinih karata, kažu iz njenog PR tima i naglašavaju da ova „kartaška igra na duge staze“ nema nikakve veze sa JK.

– Zbog velikog interesovanja karte su u prodaji od danas. Ni Seka ni ekipa njenih saradnika nema ni vremena niti želju da istražuje otkad će biti u prodaji ulaznice za mnogobrojne koncerte koji su do kraja godine najavljeni u Beogradskoj areni i na drugim lokacijama u Beogradu – rekao nam je portparol Aleksićeve.

O podudaranju sa terminima ne razmišljaju ni u Karleušinom taboru, tvrdeći da ne gledaju u tuđe dvorište.

– Nemamo komentar. Zašto bismo se mi uopšte bavili time?! – naglašavaju u timu JK.

Ali, sve što se dešavalo i dešava između Seke i Jelene teško da se može podvesti pod pustu slučajnost. Odavno su u Srbiji svi toga svesni.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Planula karte za koncert Lukasa u Skoplju!

Za VIP ložu koncerta JK, potrebna cela plata!

Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna


Nema komentara na “Jelena i Seka u isto vreme prodaju karte?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump