JK gostuje u prvoj emisiji Olje Crnogorac

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditeljka i bivša ukućanka „Farme“ Olja Crnogorac večeras će se predstaviti gledaocima sa svojim tok šouom „Skandalozno“.

Premijerno izdanje

emisije je danas, u 19.30 sati na TV Košava, a Oljina prva gošća biće Jelena Karleuša koja je samu sebe opevala kao „malu od skandala“. Jelena će konačno objasniti zašto je svojevremeno izjavila da su sve pevačice kurve, a da je glavni ženski adut polni organ, tačnije mozak. Karleuša je prvi put izrazila mogućnost da snimi duet sa svojom najvećom suparnicom Svetlanom Ražnatović i čak u studiju uživo je otpevala jednu Cecinu pesmu. Takođe, priznala je da bi se bez razmišljanja slikala gola za američki „Plejboj“ bez ikakve novčane nadoknade, jer bi to za nju bila izuzetna čast i početak svetske karijere. Otkrila je i da sa prijateljicama često spava u krevetu bez garderobe, ali i da u poljupcima nikad nije upotrebljavala jezik… Po svemu sudeći, prvo izdanje emisije „Skandalazno“, opravdaće svoj naziv.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK hoće duet sa Joksimovićem!

JK objavljuje DVD sa koncerta u Areni

Ceca Ražnatović u emisiji „Pesma plus Bingo“!


2 komentara na “JK gostuje u prvoj emisiji Olje Crnogorac”

  • Anonimni
    1 marta, 2010, 15:50

    Yes Yes Yes

  • Anonimni korisnik
    10 marta, 2010, 8:09

    jk prelepa ovde Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump