Karamela isprozivao Jelenu i Seku!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Karamela isprozivao Jelenu i Seku!Poznati imitator Goran Stojićević Karamela, u intervjuu za najnoviji broj tabloida “Svet”.

Ispljuvao je Jelenu Karleušu i Seku Aleksić i njihove pokušaje da preko životinja pune

novinske stupce.

– Postoje pevačice koje dođu sa sela, pa uskoče u ‘Luj Viton’ i nose prasiće, male pse, dovode vukove na promocije, i misle da su urbane. Razmišljam da kupim svinju od 250 kila, pa da nju šetam gradom – rekao je Karamela u svom šaljivom maniru.

Imitator koji dane provodi brinući se o supruzi i sinu, kaže da bi se u “Velikom bratu” rado pojavio za primamljivu novčanu sumu, ali da ga “Farma” nikada ne bi videla, jer je on gradsko dete.

Ulazak Divne Karleuše u kuću na Košutnjaku, Karamela je video kao marketinški trik, koji će poslužiti Jeleni da što bolje izreklamira koncert u Beogradskoj areni.

– Divna mi je mnogo pomogla i volim je, ali da se ne lažemo, ona je ušla u šou zbog Jeleninog koncerta. Ne bi me čudilo da se njen muž Duško Tošić pojavi u ‘Menjam ženu’, a deca u ‘Vreme je za bebe’, pa da bude puna Arena – rekao je Karamela za Svet.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karamela:Neka JK napadne državu ako sme!

Karamela pretio SMS porukama Ceci!

Karamela: Unajmio sam telohranitelje!


Jedan komentar na “Karamela isprozivao Jelenu i Seku!”

  • Anonimni korisnik
    3 februara, 2010, 13:41

    Prozvao je Zuhru, ali ne i jK Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump