Karleuša peva za Sekinu svadbu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Karleuša peva za Sekinu svadbu!Jelena Karleuša pevaće na dan venčanja Seke Aleksić!

Zaista zanimljivo, šokantno, intrigantno, nazovite kako god želite, ali pre svega tačno!

Sukob između ove dve pevačice u poslednje vreme toliko se razbuktao da se stiče utisak kako obe na sve načine nastoje da jedna drugoj poremete planove.

Tako je Seka odlučila da se uda u Egiptu 15. maja, baš na dan kad Jelena ima svoj prvi solistički koncert u Areni. Sad bi neki rekli, kakve veze to ima, ali grdno se varaju. Naime, postoji teza da pri takvom „raspletu događaja“ Karleušin nastup neće imati publicitet u medijima kakav ona očekuje. S druge strane, ni Aleksićeva u tom slučaju neće baš profitirati što se prostora u novinama tiče, ali opet će ga oduzeti više nego dovoljno od svoje ljute suparnice, i pri tom nadoknaditi pažnju javnosti koju bi u tom periodu imala da svoj koncert nije pomerila za oktobar.

Kurirovo saznanje da je Seka zakazala udaju i da se taj datum poklapa s nastupom JK zbunilo je portparola Aleksićeve, koji nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje našu informaciju uz obrazloženje da ona još ne želi da iznosi u javnost detalje vezane za svoje venčanje.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša plaća Sekinu svadbu!

Seka Aleksić odložila svadbu!

Seka i Veljko se spremaju za svadbu!


5 komentara na “Karleuša peva za Sekinu svadbu!”

 • JASMINA
  16 februara, 2010, 15:44

  E STVARNO ME NERVIRAJU TE IZMISLJOTINE O JK I SEKI Really Angry SVI ZNAMO DA SE NJIH DVE NE PODNOSE Soldier

 • Anonimni
  3 aprila, 2010, 23:11

  Sweat

 • tajčica
  14 aprila, 2010, 23:09

  Naravno da se ne podnose pošto su podjednako nenormalne i izopačene, svaka na svoj umobolni način, spremne da gaze preko leševa zbog popularnosti…Da nisu iste ne bi se toliko mrzele. A tek što su „umetnice“ i što im je „umetnost“! Stvarno ne znam ko u tome može da uživa… A ni šta mi bi da se smaram komentarišući te dve ništice. No No No No

 • mara
  14 maja, 2010, 22:38

  seko najbolja si‚jedna jedina…………………..mogu da pricaju sta hoce,i da ti zavide………………………………..

 • NN
  14 septembra, 2010, 13:00

  Kakva Seka,devojka nema pojma,ne zna da se izrazava kako treba….JK je carica boli je uvo za sve,zivi svoj zivot,ima svoj stil….dok Seka ne zna sta ce pa kopira koga stigne….!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump