Leona Luis i Avatar turneja /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Predstojeća svetska turneja Leona Luis (24), čija se pesma „I See You“ može čuti u filmu „Avatar“.

Biće u potpunosti inspirisana ovim naučnofantastičnim ostvarenjem.

Britanska pevačica, čija debitantska turneja počinje 28. maja u Šefildu, božavaocima je obećala spektakl kakav do sada nisu videli.

„Jedva čekam koncerte, jer želim da ljudi vide šta to znači za mene, pa sam se angažovala u svemu, od osvetljenja do reklamiranja. Želim da pružim nešto potpuno specijalno pa se trudim da stvorim

nešto što niko do sada nije uradio… Scenografija će biti pomalo ‘uvrnuta’. Pokušavamo da stvorimo neki drugi svet, jer sam bila sam inspirisana ‘Avatarom’ i definitivno želim da šou ima tu atmosferu“, rekla Leona za list „OK!“.

Njen drugi singl „I Got You“, sa aktuelnog album „Echo“ biće objavljen 22. februara, a do maja mlada Britanka će se uglavnom pripremati za turneju.

„Biće puno plesača i izvodićemo mešavinu savremenog baleta i uličnog plesa. Kada je garderoba u pitanju, biće tu kratkih i dugačkih haljina i pantalona koje će mi omogućiti sve pokrete. Možda ću i leteti nad scenom po uzoru na neke scene iz filma“.

https://www.youtube.com/watch?v=AsM6iK_OBFU

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Leona Luis dobila šamar od svog obožavaoca!

Kako je nastajao i sniman film “Avatar“!/video/

Zlatni globus osvojio “Avatar“! /video/


Nema komentara na “Leona Luis i Avatar turneja /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump