Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako je bila presrećna što joj je Veliki Brat ispunio želju i poklonio lutku Milicu.

Lepa Lukić je na žurki najavila da će tužiti Eru Ojdanića zbog svih uvreda koje je on uputio na njen račun.

– On je ispao kreten i nečovek. Video je u meni glavnu konkurenciju u kući, pa je mislio da će tim ponašanjem postići nešto. Bio je presrećan kada sam kuću napustila zbog ranije ugovorenog nastupa, mislio je da izlazim jer ne mogu da izdržim više. Čak je rekao da imam ginekoloških problema, ma nalupetao se samo tako. Sve će to morati da dokaže na sudu.

Era, koji je ranije već naglasio da se ni zbog čega ne kaje i da stoji iza svih svojih reči, nije se preterano potresao zbog Lepe.

– Vi ste ljudi iz medija i dobro znate da se ona ceo život kocka i da keca i žacu voli više nego otadžbinu. E, onda sam ja rekao i gde se kocka i sa kim se kocka, jer mi je puklo što laže milione ljudi. Mene je kritikovala što ja šetam mlade cure, gde sam joj odmah odgovorio da je u prvom braku bila sa Vladom Perovićem, koji je mnogo mlađi od nje, drugi brak u kome je bila sa onim Draganom, mogla je da mu bude majka i šta sam ja tu slagao. Ona je duhovita, ali nikad na svoj račun – rekao je Era, koji je dodao da jedva čeka da ga Lepa tuži.

– Uzeće joj advokati 200-300 evra i mislim da neće biti ništa od toga. Verujem u pravdu, pa ako me i osude, i zatvor je za ljude.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Boki 13 će tužiti Eru /video/

Lepa Lukić: Stalno dobijam poklone za bebu

Lepa Lukić kupila krevetac za Milicu!


4 komentara na “Lepa Lukić: Tužiću Eru!”

 • Anonimni
  1 marta, 2010, 13:38

  Bljuvotine, i samo bljuvotine… Razz Razz Really Pissed

 • Građanin
  1 marta, 2010, 17:57

  Svako o sebi misli najlepše, mislim da je malo dobrih javnih ličnosti koji mogu kulturološki da utiču na narod i podignu njihov nivo vaspitanja. Sve su to umišljene ličnosti, ni jedan od aktera ove priče nije zreo da nastupa u javnosti pričom osim pesmom, a i to samo neke,
  Videlo se posle proglašenja pobednika, šta svako misli o sebi.
  Nije tačno ako je neko dobar „dobar“, šoumen da je i dobar čovek.
  U kući se videlo ko je kakav, a gledaoci su procenili i ocenili, ko je ko. No

 • Anonimni
  2 marta, 2010, 21:35

  Female Fighter No

 • ????
  6 marta, 2010, 16:02

  ERO ne kenjaj Soldier …..a LEPA…

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump