Ljubavne navike se nalaze u krvi

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Ljubavne navike su u krviNajnovija istraživanja pokazuju da se na osnovu krvnih grupa mnogo toga može zaključiti i o ljubavnim navikama svakog od nas.

Pa čak da se može odrediti

i kompatibilnost ili budućnost veze.

Naučnici tvrde da krvne grupe imaju izuzetan uticaj na to kako doživljavamo i ispoljavamo emocije, što oslikava i to kako funkcionišemo u ljubavnim vezama. Evo šta kažu stručnjaci.

Krvna grupa O

Žena koja ima krvnu grupu O očekuje da je muškarac usreći, zadovolji i bude nežan. Voli muškarce sa kojima ništa nije sigurno. Ukoliko se odluči da bude bez partnera, ona je jaka, samostalna i nepokolebljiva. Ali, ako se uda i zasnuje porodicu, podržava supruga u karijeri i bavi se decom. Verna je i odana u vezi. Muškarac ove krvne grupe zainteresovan je za žene, često menja partnerke i uvek je primećen. Nepouzdan je, neveran, ne drži ga mesto i partnerka mu brzo dosadi. Ali, kada odluči da se veže, privržen je porodici i ženi, iako nikada ne pristaje na monotoniju, pišu „Novosti“.

Krvna grupa A

I žene i muškarci ove krvne grupe su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove želje i potrebe. Odličan su spoj kada su zajedno, ali zbog emotivne i osetljive prirode često se osećaju povređeno i tužno. Inteligentni su, osećajni i disciplinovani. Ipak, često im nedostaje odvažnosti, što im pravi probleme i u emotivnom i u profesionalnom životu.

Krvna grupa B

Žene krvne grupe B okrenute su čulnim zadovoljstvima, to im je u vezi veoma važno. Žele konstantnu pažnju muškarca i najsrećnije su kada su voljene. Zahtevne su i ponekad malo naporne, ređe se odlučuju na brak nego žene drugih krvnih grupa, jer se plaše da njihov izbor ne bude pogrešan. Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraće kao kraljicu, ali kada nemaju partnerku vaoma su nezadovoljni, melanholični i nesigurni. Lakše im je da maštaju nego da se suoče sa svojim problemima, pa su često sami uz objašnjenje da nemaju sreće u ljubavi.

Krvna grupa AB

Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvataju pravila ili norme, ne pridržavaju se zabrana. Zaokupljeni su sadašnjim trenutkom, a ne onim što će tek doći.

Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce koji su avanturisti i adrenalinski zavisnici. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Čarolija traje dok postoji poneka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i nerazumljive suprotnom polu. Muškarci ove krvne grupe su majstori udvaranja, veliki zavodnici koje žene dugo pamte. Prijatni su, lepih manira i dobrog vaspitanja. Neobični su, vole da laskaju i ugađaju damama.

Najbolje ljubavne kombinacije

Iako slaganje u emotivnim odnosima između osoba različitih krvnih grupa još nije dobilo naučnu potvrdu, stručnjaci smatraju da profili mogu da se uporede i tako dobiju najbolje kombinacije, odnosno da odrede koje krvne grupe mogu da očekuju harmoničan brak, među kojima vlada najjača „hemija“, a koje će u ljubavi biti kao „rogovi u vreći“. Došli su do tri najlepše ljubavne kombinacije, odnosno do pretpostavke koje se krvne grupe najbolje slažu.

Žena A i muškarac O krvne grupe

Ovakva kombinacija je prava erupcija strasti. Ovakve veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovakav spoj je i odlična biološka kombinacija, jer ima predispozicije za mnogo dece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

Žena O i muškarac AB krvne grupe

Ove veze retko se ne završe brakom, jer je ovo idealna kombinacija. To su, uglavnom, romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti i jakim emocijama.

Žena A i muškarac B krvne grupe

Njihove potpuno različite prirode prave idealan spoj i sklad, koji retko koja druga kombinacija može da dostigne. Žena je neko ko neguje ljubav, a muškarac ima potrebu da bude negovan, tako da su ovakve veze iskrene, jake i najčešće za ceo život.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


U proseku muškarci prvi kažu : Volim te

Zašto se zaljubljuješ u pogrešne osobe?

Goca: Udaću se ponovo iz inata!


Jedan komentar na “Ljubavne navike se nalaze u krvi”

  • Anonimni korisnik
    10 februara, 2010, 8:35

    a ko ne zna svoju krvnu grupu, ovako kao ja IDK

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump