Marija i spot za pesmu „Jedan vidi sve“ /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marija Šerifović je nakon izdavanja albuma “Anđeo” i ekranizacije numere “Šta da zaboravim”, snimila i drugi spot i to za pesmu „Jedan vidi sve“.

Snimanje spota

trajalo je dva dana i to na poznatim sarajevskim lokacijama. Reditelj spota je Haris Dubica, poznat i kao autor spota Dina Merlina, za pesmu “Deset mlađa”, koji je, inače proglašen za najbolji muzički spot u 2009-oj godini u Bosni i Hercegovini. Scenario spota govori o svakodnevnim stvarima u životu, koje možda nisu baš moralne i ispravne…Za snimanje spota angažovani su sarajevski glumci poput, Nermana Mahmutovića, publici poznatog iz filma „Teško je biti fin“, Adema Smailhodžića, Adnana Demirovića i Jasminke Pašić, potom miss Hrvatske Renate Lovrinčević, sarajevskog manekena Rajka Kokotovića i drugih. Po završetku snimanja Marija se vratila pripremama za solistički koncert, koji će održati 15-og aprila u „Beogradskoj areni“. Pored glamurozne scenografije, velikog broja izvođača na bini, sa Marijom na bini će u jednom trenutku zapevati i deset najpoznatijih ljudi u Srbiji iz najrazličitijih branši. Prodaja karata za koncert počinje u ponedeljak 01. marta, a cene karata se kreće od 600 dinara za parter, od 800 do 1. 200 dinara za tribine, dok je za VIP lože potrebno izdvojiti 2. 500 dinara.

https://www.youtube.com/watch?v=oD-LdODvZl4

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Igor Curkov i spot za pesmu „Mjesečar“ /video/

Marija i Aca promovisali pesmu! /video/

Ana Nikolić snimila spot za pesmu“Exstaza“


Nema komentara na “Marija i spot za pesmu „Jedan vidi sve“ /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump