Marina Perezić: Znam ko je Vladova lezbijka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Izjava koju je Vlado Georgiev izrekao na koncertu u Centru „Sava“ da ga je devojka prevarila s drugom devojkom.

Zbog čega je nastala pesma „Reci mi da znam“,

podigla je veliku prašinu u javnosti.

Pošto Vlado nije želeo da otkrije identitet famozne devojke, pozvali smo neke od javnih ličnosti koje su se našle na listi potencijalnih „okrivljenih“ cura.

Na spisku se prva izdvojila pevačica Marina Perazić jer su oboje, u različitim intervalima, priznali svoju romansu.

– Moram da vas razočaram, ali ja nisam devojka o kojoj se priča. Isključivo sam nastrojena ka muškom polu. Mislim da znam koja je devojka u pitanju, ali to je sve što ću vam reći – kazala je na samom početku Marina.

Na naše insistiranje da otkrije identitet devojke koja je prevarila Georgieva, Perazićeva je dala zanimljiv odgovor.

– Ja više nisam u toj priči. Devojka je anonimna, što je donekle i logično, jer se Vlado ne upušta u ozbiljne veze s javnim ličnostima. Vezivati ga sa poznatim curama za njega je paranoja jer ako bi njegova devojka bar malo zasenila njegovu zvezdu, to bi za njega bilo katastrofa – objašnjava Marina, koja pravda postupak te devojke.

– Ne znam šta je očekivao, ako je već tu vezu okarakterisao kao neobaveznu. On da bude na nastupima, peva, provodi se, a ona da sedi kući i da ga čeka – pita se nekadašnji seks simbol, te dodaje da ipak i u takvoj vezi ima nečeg dobrog.

– Vlado je strastven ljubavnik, a emocije u takvim situacijama ne postoje. Ne pokazuje ih. Tako da nije isključeno da je devojka zato tražila utehu na drugoj strani. Znam da ni dan-danas Vlado nije indiferentan prema meni – rekla nam je Marina.

Komentarišući Vladove postupke i ponašanje, Perazićeva se osvrnula i na period posle njihovog raskida, kada ju je Georgiev u jednom intervjuu stavio na spisak žena sa kojim je bio.

– Mnogo mi je zasmetalo što je i mene pomenuo. Ali, sad je OK, dobro mi dođe za biografiju jer je sada poznati muzičar – u šaljivom tonu završava Marina.

Voditeljka Irena Karaklajić, koja se takođe našla na listi potencijalnih Vladovih devojaka, rekla nam je da te priče nisu istinite.

– To je totalna izmišljotina. Vlado i ja nikada nismo bili u vezi. Glupo je uopšte da razmišljam s kim je bio i koja ga je prevarila – prokomentarisala je Irena.

Nataša Guberinić, nekadašnja članica grupe „Tap 011“, rekla nam je da Georgieva nikada nije lično upoznala, a kamoli bila s njim u vezi. Do ostalih, zvaničnih ili nezvaničnih bivših, nismo uspeli da dođemo, iako smo ih zvali na sve poznate brojeve.

Nataši posvetio „Lažljivu“?

Iz PR službe Nataše Bekvalac rečeno nam je da nemaju komentar na Vladovu priču. Doduše, iz krugova bliskih muzičaru saznali smo u međuvremenu da je mala verovatnoća da se radi o Bekvalčevoj jer joj je, kako oni tvrde, posvetio pesmu, ali ne „Reci mi da znam“, već „Lažljiva“!

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina Perezić priznala da je bila u vezi sa Bajagom

Georgiev: Devojka me je prevarila sa ribom!

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.


Nema komentara na “Marina Perezić: Znam ko je Vladova lezbijka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump