Mi smo ustvari bili vanzemaljci?!

Kategorija [ Komunikacije, ZANIMLJIVOSTI ]

Mi smo ustvari bili vanzemaljaci?!Britanski naučnik tvrdi da se ljudska vrsta nije razvila na Zemlji, već da su ljudi vanzemaljci koji su na planetu došli iz svemira.

Profesor astrobiologije

Čandra Vikramasing sa Univerziteta u Kardifu kaže da je utvrdio da su „prvi znaci života“ nastali u svemiru, a da su zatim pre 3,8 miliona godina stigli na Zemlju.

„Mikrobi iz svemira stigli su uz pomoć kometa, a zatim se razmnožili i razvili u vrste koje poznajemo od davnina“, rekao je on.

„Ukratko, svi smo mi vanzemaljci, i sa njima delimo kosmičke pretke“, zaključio je on u članku objavljenom u „Međunarodnom žurnalu astrobiologije“ Univerziteta Kembridž.

On je objasnio da se, prilikom udara kometa, mikroorganizmi rasipaju po svemiru, a zatim ih druge komete raznose, i neki od njih tako završavaju na potpuno novim planetama.

„Dokazi iz svemira bez sumnje pokazuju da se život ovako širi već milionima godina“, rekao je profesor.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vanzemaljci žive na Titanu?!

Astronaut Edgar Micel:“Postoje vanzemaljci!“

Mića se odmara daleko od glasina!


Jedan komentar na “Mi smo ustvari bili vanzemaljci?!”

  • mia
    6 juna, 2010, 21:45

    mozda Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump