Milan Stanković pustio brčiće

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Milan Stanković pustio brčićeEkipa koju čine Milan Stanković, Rada Manojlović i Kristina Čanković pristigla je u Beograd posle dvonedeljne turneje po Australiji.

A mladi pevač je dopustio da ga

javnost prvi put vidi bez uredno izbrijane brade.

Vidno umorni, ali i nasmejani, pevači su se obradovali kada su videli beogradsko sunce, ali i naše fotografe koji su ih sačekali na Aerodromu „Nikola Tesla“, gde su sleteli posle 36 sati puta. Osim što su na australijskom suncu preplanuli, uočljivo je bilo i da je Milan, koji je poznat kao neko ko vodi računa o izgledu, pustio brčiće.

– Put jeste bio naporan, razlika u temperaturi je skoro 50 stepeni, ali to je jedino što ovom putu možemo da zamerimo – pričala je u ime svih putnika Kristina Čanković, koja je na turneju povela i malu Anastaziju, ćerku svog verenika Miroslava, koji je i organizovao put do Australije.

Kristina dodaje da svo troje čekaju velike obaveze.

– Milana i Radu očekuje „Grand festival“, a ja uskoro ulazim u studio, gde ću snimati prvi samostalni album koji će izdati „Grand“ – objasnila nam je Kristina.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković neće da peva!

Milan Stanković ostaje na Farmi!

Milan Stanković tuži Popovića?!


Jedan komentar na “Milan Stanković pustio brčiće”

  • ceca
    26 aprila, 2010, 10:45

    ma to su lazi milan nije takav…kupila sam njegov album super je.. Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump