Milica porukama najavila da će se preodzirati

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kada je Milica Majstorović(20), zvezda rijaliti šoua „Operacija trijumf“, završila na urgentnom odeljenju bolnice u Kragujevcu.

Nakon što je popila preveliku dozu lekova

za spavanje, bila je to samo kulminacija drame koja se poslednjih meseci odigravala u životu mlade pevačice.

O tome svedoče i dramatične poruke koje je Milica ostavljala na „fejsbuku“ danima pre tragičnog incidenta.

Sate koji su prethodili tužnom događaju, finalistkinja „Operacije trijumf“ provela je na internet mreži pišući oproštajne poruke. Njen vapaj, međutim, niko nije razumeo ili nije želeo da čuje.

– Možda nisam uspela u svemu i možda nisam sve uradila što sam želela, ali sam naučila da volim, iako mi nije bilo uzvraćeno – bilo je poslednje što je Milica tog četvrtka(22 časa i 6 minuta) napisala pre nego što je popila lekove. Ova poruka bila je samo jedna u nizu sličnih iz kojih se može naslutiti njeno psihičko stanje, te činjenica da je njeno nezadovoljstvo na poslovnom planu bilo produbljeno i emotivnim krahom u vezi koju je upravo okončala. Svom bivšem dečku Milica je pre nego što će uzeti umalo fatalnu količinu tableta za spavanje ostavila i poruku.

– Nikada nećeš shvatiti koliko sam te volela… Možda… Onda kada me ne bude bilo i kada ne budeš mogao nigde da me nađeš, osim u stvarima koje podsećaju na mene… I možda… biće ti teško… ali nikada kao meni zbog odluke da odem – poručila mu je Milica u obraćanju pred za nju, na svu sreću, ne i koban događaj.

U kakvom je stanju svesti bila Majstorovićeva kada se obraćala prijateljima i bivšem dečku upitali smo psihologa Nebojšu Jovanovića, koji je analizirao njene poruke.

– Čini mi se da se jasno vidi da je ova osoba htela da izazove osećaj krivice kod osobe kojoj je poruka upućena. Nezahvalno je tvrditi nešto ako lično ne poznajete osobu koja je to uradila, ali mogu da kažem da je ovo stanje pasivne agresije, a to je kada ne možete otvoreno da pokažete bes, već postupkom kažnjavate nekog ko vam je naneo bol – kaže doktor Jovanović i dodaje da je bilo slučajeva da su mladi unapred najavljivali da će uraditi nešto sa sobom.

– Mladi često ostavljaju poruke kao što su i ove, a time hoće da izazovu osećaj griže savesti i krivice kod treće osobe – objašnjava psiholog i tvrdi da je lekar koji je primio pacijenta zakonski dužan da ga uputi kod psihijatra.

– Bitno je da se psihoterapeut dubinski posveti problemu jer u suprotnom osoba će možda ponovo pokušati da uradi isto. Ako je terapija dobra i temeljna, ovo se neće ponoviti – zaključio je Jovanović.

Poruke pred nesrećni čin

22:06 – Možda nisam uspela u svemu, možda nisam sve uradila što sam želela… ali sam naučila da volim iako mi nije bilo uzvraćeno…

21:47 – Laku noć, svirači. Laku noć svima… do nekog drugog viđenja.

19:11 – Nikada nećeš shvatiti koliko sam te volela… Možda… onda kad me ne bude bilo i kad ne budeš mogao nigde da me nađeš, osim u stvarima koje podsećaju na mene… i možda… biće ti teško… ali nikada kao meni zbog odluke da o dem.

17:51 – Odoh. A gde, ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti.

16:40 – Za tako malo me neće…

15:32 – A sad ću da se napijem. Zašto, samo ja znam.

Milorad, Miličin otac: Zatečen sam njenim postupkom

Milici je tokom vikenda mobilni telefon bio isključen, a na broj u

stanu Majstorovića javio se njen otac Milorad, koji nam je ljubazno objasnio da ona nije kod kuće.

– Zatečen sam situacijom koja nas je zadesila, ali mislim da bi vam Milica najbolje objasnila razloge zbog kojih je to uradila. Nadam se da me, kao oca, razumete zašto vam ništa više ne mogu reći – rekao je gospodin Majstorović.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica: Nisam pokušala da se ubijem /video/

Milica Majstorović pobegla od kuće?

Tata Milorad: Milica i kod kuće histeriše!


2 komentara na “Milica porukama najavila da će se preodzirati”

 • Anonimni korisnik
  23 februara, 2010, 11:58

  Shock Zbog ljubavi? ZBOG MUSKARCA?! Female Fighter

  Milice, ja bih te sada majke mi moje- ISTUKLA! Female Fighter

 • B0JaN
  24 avgusta, 2010, 16:10

   Zbog ljubavi? ZBOG MUSKARCA?!  Milice, ja bih te sada majke mi moje- ISTUKLA! 

  Ne prdi u chabar… Ako si ovo napisala nikada nisi voljela.
  Ja razumem svaki njen korak jer osecam isto… Mozda mi je i gore bilo nego njoj (nije mozda nego sigurno) i zato razumem zasto je kap prevrsila casu… Bogu samo hvala sto su na vreme spasili ovakvu lepoticu.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump