Milica Todorović: Dobila sam sedam kilograma

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Milica Todorović, koja uživa u ljubavi sa kompozitorom Radetom Kovačevićem.

Zadovoljna je svojim izgledom pred predstojeći Grand

festival jer je napokon uspela da se ugoji sedam kilograma.

Mlada pevačica Milica Todorović, koja već tri meseca uživa u ljubavi sa starijim bratom pevača Saše Kovačevića, Radetom, uveliko se priprema za Grand festival. Šarmantna Kruševljanka trenutno prima velike pohvale na račun svog izgleda jer je uspela sa ugoji sedam kilograma.

– Poslednji put sam bila u Kruševcu 19. decembra, a od tada nisam mogla da ugrabim vremena da odem kod roditelja. Na svu sreću, više od njih ne dobijam kritike na račun izgleda jer sam sam se poslednjih meseci ugojila sedam kilograma, pa više nemaju potrebu da mi prigovaraju kako treba više da jedem. Dugo sam pokušavala da popravim kilažu, a napokon sam to uspela kada sam se zaljubila, što verovatno znači da mi prija ljubav – otkriva za Story.rs Milica Todorović.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica Todorović i Bred Pit će zajedno glumiti?!

Premijera!!! Milica Todorović seksi kao nikada pre!

Milica beži sa mora zbog dečka!


Jedan komentar na “Milica Todorović: Dobila sam sedam kilograma”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump